Angelski dnevni horoskop za 15. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vas bo vodili skozi spremembe vašega življenja. Z njegovo pomočjo boste lažje prišli do dobrih idej, rešitev in se boste lažje odločili. Pokličite ga tudi za razrešitev situacije v odnosih, saj vas bo podprl v dobri komunikaciji.

Bik

Angel Ugodja vas vabi v spreminjanje načina življenja. Sprostite težke misli in se odločite za dobre spremembe, tako v odnosih, komunikaciji, kot pri svojih spremembah doma in pri delu. Spoštujte svoj čas in energijo.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vas bo popeljal predvsem v vaše spremembe v odnosih. Tako ne boste tako kritično do sebe in do drugih ter se boste lažje povezali s srcem in energijo Duše. Zato povabite Angela Spreminjanja v svojo družbo celoten dan.

Rak

Angel Sproščanja naj vas danes popelje s sabo. Samo tako boste prišli do svoje prave energije in do notranje moči, ki lahko, da jo bodo bližnji oznanili za norost. Drznost in sproščenost vas bosta vodila v pravo smer, zato ne čakajte, sprostite se.

Lev

Angel Miru naj vas danes objame, da vas notranji nemir ne odmakne od stvari, ki jih danes morate opraviti. Potrebna je pazljivost, a če izhajate iz notranjega miru s podporo vašega današnjega Angela. potem se bodo stvari prav obrnile.

Devica

Angel Sprejemanja vas bo podprl, da boste lahko prisluhnili svojim bližnjim v vsem, kar vam želijo povedati. To bo okrepilo vaše sodelovanje z vsemi in vas podprlo pri nadaljnjih korakih življenja. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu danes predajte.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Lahkotnosti vas bo popeljal čez največje izzive in največja bremena, tudi v odnosih. Tako se boste lažje izognili starim lekcijam, ki jih resnično ne potrebujete več. Skozi sodelovanje z vašim današnjim Angelom boste osvojili dobre energije in naredili pravo osebno revolucijo.

Škorpijon

Angel Ljubezni bo poskrbel, da se boste lahko tudi s srcem odprli dogajanju dneva. Šele, ko začutite ljubezen do sebe, se boste lahko sprostili tudi v odnosih in začeli zaupati vsaj bližnjim ljudem. Prenehajte jih analizirati in iskati težave tam, kjer so bile nekoč.

Strelec

Angel Reda vas bo sistematično peljal do smisla, ki ste ga iskali. Potrebno je samo ugotoviti, kje se zatikate in izgubljate čas in denar. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste pomagali tudi ohraniti dobre odnose ter se posvetiti skupnemu življenju bolj jasno in smiselno.

Kozorog

Angel Optimizma vas bo danes objel in vam pomagal na vseh področjih narediti osebne preboje, pa čeprav samo v odnosu do vsega. Razumeli boste vse tisto, čemur ste se prej upirali in veliko lažje se boste sprostili in začeli sodelovati točno tako, kot vam bo odgovarjalo, kar bo veselilo tudi druge.

Vodnar

Angel Hvaležnosti vam bo pomagal bolj sprošeno pogledati na vse, kar se dogaja. Za vaše želje in cilje boste z njegovo pomočjo našli optimalno pot in mnoge ljudi bo prav vaš dnevni Angel nagovoril, da vam bodo priskočili na pomoč. Zadihajte v nove energije in si dovolite, da se začenja novo poglavje, kjer ste vi vodilni akter za svoje življenje.

Ribi

Angel Novih začetkov vas bo aktiviral pri vsem, kar ste odlagali ali čakali na ugodne priložnosti. Skozi sprejemanje njegove enegije boste lažje začutili notranjo strast do vsega, kar bi želeli čimprej uresničiti. Ne boste se več zanašali na druge, temveč boste zajadrali čisto po svoje in začeli ustvarjati točno to, kar vam je všeč.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.