Angelski dnevni horoskop za 15. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odločanja vas bo danes podprl, da naredite pozitivne spremembe na ljubezenskem področju. Ne obotavljajte se in začutite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pomaga, da spustite vsa omejujoča prepričanja in stopite ponosno naprej.

Bik

Angel Sodelovanja vas vodi skozi današnji dan, da sodelujete z ljudmi, ki so za vas res pomembni. Nič ni narobe, če ste vi tisti,  ki da pobudo za sodelovanje in razkrijete svoje želje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Dvojčka

Angel Ljubezni vas bo danes podprl v sproščenosti, norosti, veselju in vas vodil v naravo, da začutite magičnost sedanjega trenutka. Izkoristite dan z ljudmi, ki so z vami srčno povezani.

Rak

Angel Delovanja vas danes vabi, da delujete tukaj in zdaj. Vaše misli bodo razpršene na več koncev, osredotočite se na tisto stvar, ki jo lahko v tem trenutku realizirate. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo to lažje uspelo.

Lev

Angel Iskrenosti vam bo danes v pomoč, da boste lažje sprejeli in razrešili vsa zatrta čustva, ki čakajo, da jih sprejmete. Na ta način se boste lažje odprli spremembam in naredili osebni preboj. Vaš dnevni Angel je lahko z vami več dni, pokličite ga in sodelujte z njim.

Devica

Angel Resnice vam danes pomaga v vseh spremembah vašega življenja, kjer si do sedaj niste dovolili biti iskreni in pokazati svoja čustva. To vas bo osvobodilo. Sprejmite današnje blagoslove in podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Srčnosti vas danes skozi dan vodi na ljubeč, nežen način, ki vas bo še globlje povezal z vašo srčnostjo in odločnostjo. Ne boste več dovolili, da okolica pometa z vami in vašimi čustvi, ampak boste zaščitili sebe in vse kar vam je dragoceno.

Škorpijon

Angel Akcije vas danes vodi skozi spremembe življenja, da se osredotočite nase in svoje želje. Pokličite ga, da vam pomaga pri ohranjanju fokusa nase in pustite druge, da sami razrešijo z negativnimi čustvi, ki jih gojijo.

Strelec

Angel Podpore vam danes preda podporo za nove priložnosti in nove poti na poslovnem področju. Pokazale se vam bodo nove smernice za naprej, kar vam bo prineslo veselje in pogum.

Kozorog

Angel Moči vam do danes dal zagon, da se aktivirate in speljete vse dogovore, aktivnosti na poslovnem področju. Sprostite se in pokažite svoj interes ter voljo, ki bo aktivirala tudi druge v tej smeri.

Vodnar

Angel Hvaležnosti vam danes pomaga, da se sprostite in umirite. Danes ni dan za akcijo, samo opazujte, kako se vam odpirajo nove poti, ki so posledica vašega truda v preteklosti. Naj se postavijo novi temelji, ki vam bodo pomagali okrepiti notranjo moč in vaše potenciale.

Ribi

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal, da se izrazite na prijazen, iskren način v odnosu z bližnjimi. Spustite stare vzorce neučinkovite komunikacije, ki so vam v napoto tako v odnosu z bližnjimi kot pri vašem zdravju. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.