Angelski dnevni horoskop za 15. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Reda vas danes vabi v svojo družbo. Z njegovo pomočjo boste lažje začutili, kaj vam odnaša vaš fokus in ugotovili boste, kaj in kako lahko spremenite. To vam bo pomagalo, da si ustvarite nov red v življenju, ki ga trenutno potrebujete. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo usmerjal.

Bik

Angel Izražanja vas danes podpre v jasni komunikaciji. Šele, ko boste izrazili iskreno iz svojega srca, se boste lahko sprostili in ljudje vas bodo začeli poslušali in sodelovati z vami. Vzpostavili se bodo dobri srčni odnosi, ki vam bodo vsem prinesli svežo energijo.

Dvojčka

Angel Spoštovanja vas bo danes objel in popeljal v vaš notranji svet. S tem boste lažje začutili harmonijo in svoje ideje, želje. Ne boste več toliko reagirali na nemir, ki je okoli vas in napredovali boste tako osebno kot tudi poslovno ter naredili pozitivne premike v svojem življenju. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da vas pri tem vodi.

Rak

Angel Vztrajnosti vas danes podpre, da s svojo energijo in odločnostjo nadaljujete v smeri poslovnih odločitev. Vztrajnost vam bo odprla nove poti in pripeljala nove ljudi, ki vam bodo pri tem pomagali. Začutili boste, da ste na pravi poti.

Lev

Angel Optimizma vas danes podpre pri spremembah vašega življenja. Sprejmite njegovo podporo in nove energije, da se lahko stvari začnejo premikati v pravo smer. Lažje boste opustili vse, kar vas bremeni in končno svobodno zadihali. Ostanite v teh enerijah čim dlje.

Devica

Angel Spoznanja vam bo skozi današnji dan pomagal opustiti vso težo glede odnosov. Lažje boste prišli do spoznanj in rešitev ter spustili jezo, zamero. To vam bo pomagalo tudi pri ustvarjalnosti in počuti se boste žive, lahkotne. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vas bo danes vodil k sproščenemu načinu komuniciranja. Vaš optimizem in občutljivost vam bosta pomagala, da boste razrešili neprijetne situacije med prijatelji. To bo okrepilo in poglobilo vaše odnose. Dnevni Angel lahko z vami ostane dlje časa, samo redno, dnevno ga pokličite.

Škorpijon

Angel Notranjega Miru vas danes vodi v umik od drugih. Samo tako se boste lahko globinsko sprostili, se razbremenili in ugotovili, kaj je pomembno za vas v tem trenutku. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se predajte sebi.

Strelec

Angel Samostojnosti vas danes podpre pri pregledu in načrtovanju stvari v življenju. Ugotovili boste, da lahko včasih več naredite sami, kot pa da čakate druge. Sledite sebi in začnite raziskovati v smeri, kjer si želite napredek. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Kozorog

Angel Želja vam bo danes pomagal, da zaupate svoji intuiciji in se osredotočite na dobre stvari. To vam bo prineslo mir in takšen bo tudi odziv okolice. Kar ste odlašali, boste sedaj lažje izpeljali in začele se bodo uresničevati vaše želje. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem v pomoč, uporabite njegovo moč in svojo intuicijo.

Vodnar

Angel Akcije vas bo danes vodil, da izpeljete vse kar ste si zadali. Ne krivite se, če ni odziva iz okolice in vztrajajte pri svojih aktivnostih. Končni učinek in cilj bo toliko boljši, ker boste vedeli, da ste naredili vse, kar ste lahko in dobro vam bo šlo. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte.

Ribi

Angel Podpore vas danes podpre pri uresničevanju vsega, kar je za vas pomembno. Če boste sproščeni in zakorali proti ciljem neobremenjeno, boste presenečeni, koliko podpore imate tudi od bližnjih. Dovolite, da sodelujejo z vami in skupaj boste kreirali bolj jasno in harmonično prihodnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.