Angelski dnevni horoskop za 15. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Ljubezni vas danes vodi k lahkotnosti. Ljubezen do sebe je ključ do sproščenosti in na ta način boste sebi dovoliti, da se pričnejo pozitivne spremembe na vseh področjih življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse bo lahkotneje.

Bik

Angel Svobode vas danes vodi k sprejemanju samega sebe. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela, boste odprli vrata ljubezni v vaše življenje in lažje se boste povezali z ljudmi, ki imajo dostop do vašega srca.

Dvojčka

Angel Akcije vam bo dal voljo, da uredite vse, kar je potrebno za uresničitev želja. S tem se boste znebili starih bremen in neodobravanja okolice ter naredili prostor za novo energijo. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite njegovo moč in vašo vztrajnost.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes podpira v osredotočenosti na sedanji trenutek. Ne dovolite, da vam spomini na preteklost, odnesejo vse dobro, kar vam življenje v tem trneutku prinaša. Danes bo optimalen dan, da spustite stara čustva, izkoristite podporo vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Samostojnosti vas danes podpira pri vseh spremembah, da izrazite sebe in svoje mnenje ter se postavite zase. Naj vam ne bo mar za mnenje okolice, izrazite se iskreno in spustite krivdo, da se lahko življenje zažne odvijati v pravo smer.

Devica

Angel Podpore vas danes podpre pri reševanju uradnih zadev. K vam bo pripeljal ljudi, ki vam bodo pri tem v pomoč, kar vam bo dalo dodatno voljo, da si ustavrite nove temelje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Odnosov vam bo danes pomagal, da uredite za vas težavne odnose. Z pomočjo vašega dnevnega Angela boste lažje ugotovili, kdo sodi v vaše življenje in kdo vam daje potrebno podporo. Na ta način boste lažje zadihali in ohranili dobre odnose.

Škorpijon

Angel Odločanja vam bo danes pomagal, da boste v odnosu do drugih pazljivi, a kljub temu ohranili spoštovanje do samega sebe. To vam bo dalo dodatno moč in sprožilo val svežih energij, ki vas bodo podprle, da doživite pravi razcvet.

Strelec

Angel Presenečenja vam bo danes v pomoč, da sprejmete vsa darila, ki vam jih ponuja življenje. Prinesel vam bo nova spoznanja o sebi, kar vas bo podprlo v dobrih spremembah na dolgi rok. Sprejmite podporo vašega dnevega Angela, ki vas pri tem vodi.

Kozorog

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal v sproščenem komuniciranju. Sprostite se in poslušajte druge, samo tako boste lahko ugotovili, kaj je resnično pomembno za vas in kaj se vas ne tiče. Sodelujte z vašim dnevnim dnevnim Angelom in vse skupaj bo lažje.

Vodnar

Angel Miru vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje začutili svoje želje in potrebe in ne boste po nepotrebnem vlagali svoje energije in časa v druge ljudi in njihove projekte. Vaš dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Umika vas danes vodi k umiku od drugih. Zadihajte v nove energije, da si okrepite notranjo moč in se regenerirate. Spoštujte sebe in svoj mir ter dovolite, da se novo poglavje prične že danes.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.