Angelski dnevni horoskop za 15. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SODELOVANJA pomaga, da sproti brez nekega velikega truda dosežete rezultate. Če se vam bo zdelo nenavadno, se spomnite, da ste kot magnetni privlak zadnje čase. 

Bik

ANGEL RAZDVOJENOSTI ne bo prinesel ravno olajšanja – nihanje med strogostjo in starimi pravili ter strastno novo energijo….hm, odločanje ne bo preprosto. 

Dvojčka

ANGEL SREČE je z vami v vseh situacijah. Če iščete način za poglobitev partnerske zveze, samo sledite svoji želji. Kakšne spremembe pa si želite? 

Rak

ANGEL POGUMA vam želi pokazat, da ne rabite brezpogojno verjet drugim, lahko pa se vseeno družite in pokažete sebe takšni kot ste. Pomaga vam, da ne bežite od drugih.

Lev

ANGEL MOČ bo na voljo da uveljavite svoje življenje na najboljši možni način. Tudi če si niste želeli, boste pritegnili simpatije na svojo stran. Vse najboljše, levi!

Devica

ANGEL SPROŠČENOSTI  vas ne želi zapirat v vaš dom, res pa je, da tu najlažje sprejmete vso njegovo podporo. Preberite kakšno knjigo, druženju pa se ne izogibajte predolgo. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL HITROSTI bo vodil povsod – o vsem se boste odločali na hitro, brez posebni priprav in načrtov. Vas pritegnejo zanimivi, nenavadni ljudje, praktičnost? 

Škorpijon

ANGEL AKCIJE se vam pridruži, da se lahko sami lotite nekaterih dobrih idej- realizacija bo hitra, bližnji pa si bodo oddahnili od nenehnega poslušanja vašega glasnega razmišljanja. 

Strelec

ANGEL SREČE vas spremlja pri vseh aktivnostih. Ker z lahkoto naredite vse, se boste lotili prenove doma ali zamenjali nekaj dekoracije priljubljenih kotičkov. 

Kozorog

ANGEL LJUBEZNI  se pokaže na vratih – nova ljubezen ali pa poživitev zveze je neizogibno. Seksualna energija vas pomladi, drug v drugem uspeta videti dobro. 

Vodnar

ANGEL ZADOVOLJSTVA vas naredi privlačne, celi samozavestni pa ne boste želeli poslušati izgovorov ali ugovorov – usmerjenost v rezultate vam je na prvem mestu. 

Ribi

ANGELu KREATIVNOSTI boste tako predani, da je možnost pretiravanja velika – spustite kontrolo drugih in raje uživajte v projektih in sodelovanju. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot