Angelski dnevni horoskop za 15. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da naredite prave korake v pravo smer, da se vaše življenje prične spreminjati v tisto smer, ki si jo želite. Ne dovolite, da vas okolica odmakne od ciljev, če vas vaš dnevni Angel podpira, da realizirate vse, kar ste si zadali ne glede na okoliščine.

Bik

Angel Mehkobe vas bo danes objel in pomagal, da začutite svoje srce, svojo mehkobo in ranljivost. Tako se boste približali bližnjim, ki vam bodo pokazali svojo naklonjenost, kar vam bo pomagalo pri osvobajanju bremen in strahov. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal ustvarjati današnji dan.

Dvojčka

Angel Svobode vas danes vodi in spodbuja, da zaupate sebi in svojim občutkom. Osredotočite se nase, na svoje dosežke in svoje cilje, kar vam bo povečalo občutek svobode in vam pomagalo, da greste po svoji poti naprej. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se vse odvije v pravo smer.

Rak

Angel Odnosov vam danes pomaga v razreševanju odnosov, da sprejmete odgovornost zase in svoja dejanja. Pomagal vam bo razumeti sebe in druge, da lažje  naredite potrebne spremembe, da se odnosi popravijo in si pridobite zaupanje.

Lev

Angel Spreminjanja vas danes aktivira, da sebi in drugim priznate, kaj so vaše skrite želje in kaj je vaša strast. S tem se boste osvobodili starega načina razmišljanja in preteklosti, da se stvari lažje realizirajo v vašo korist in stopite po svoji poti naprej. Naj vas vaš dnevni Angel vodi k opuščanju starega in sprejemanju novega.

Devica

Angel Akcije vam bo dal moč in voljo, da se premaknete naprej in zagovarjate svoje cilje in želje ne glede na mnenja drugih. To vam bo prineslo nove energije, da se aktivirate in realizirate vse, kar si želite. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vam bo danes pomagal, da z njegovo pomočjo spustite preteklost in spomine. Sprostite se in odprite srce za ljubezen, da začutite, koliko vsega lahko še ponudite, najprej sebi in nato drugim. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in dovolite, da vas pri tem vodi.

Škorpijon

Angel Miru vas danes vabi, da začutite svojo notranjo moč in mir. Na ta način boste lažje spoznali svoje potenciale in magnetizem za dobre stvari. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in začutite vašo notranjo moč, ki vam prinese tudi nova spoznanja o sebi.

Strelec

Angel Sreče vas bo vodil skozi današnji dan. Česarkoli se boste lotili, vam bo uspelo in pri tem ostanite v svojih pozitivnih energijah, ne glede na mnenja in odzive okolice. To vam bo prineslo nove energije in vas usmerilo na najbolj optimalno pot do novih uspehov.

Kozorog

Angel Napredka vas danes vodi do spoznanj, da ste na pravi poti. Zadovoljni in hvaležni boste za vse, kar ste do sedaj naredili in rešili, mogoče dobite tudi pohvalo, kar vam bo dalo upanje in nov zagon za naprej.

Vodnar

Angel Umika vas danes vodi, da se umaknete od drugih. Vsa zunanja dogajanja bodo moteča za vas, zato se umaknite in si vzemite čas za notranj u vide v vso situacijo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vam pri tem pomaga.

Ribi

Angel Sprejemanja vas danes podpira v drugačnosti. Ne glede na dogajanje okoli vas, vas bo zajel optimizem in usmerjenost v življenje, kar vam bo pomagalo, da si postavite nove temelje za vsa področja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.