Angelski dnevni horoskop za 15. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL LJUBEZNI vam odpre srce da veliko lažje k sebi spustite partnerja in si skupaj izpolnita skrivne želje, samskim pa omogoči, da boste zaželjeni povsod.

Bik

ANGEL ČUTENJA vas usmeri v čutenje sebe, kar vas sprosti in lažje zadihate vase, brez pritiskov zunanjega sveta. Ob tem se pokažejo nove ideje in samozavest se okrepi.

Dvojčka

ANGEL NOTRANJE MOČI vam pomaga zdržati pritiske, ki jih ustvarja okolica. Vse kar vam pomeni resnico, boste imeli priložnost odlično ubraniti.

Rak

ANGEL OSREČEVANJA ljudi bo danes skozi vas gorel za druge, vam ljube. Na vsak način boste želeli narediti vse, da jih osrečite in vse misli usmerili samo v to.

Lev

ANGEL AKCIJE vas bo postavil na stran nemočnih in vam ljubih ljudi. Poglejte kaj lahko v dani situaciji zares naredite, kaj je tisto, kar bo pripravljeno sprejeti vase srce.

Devica

ANGEL PODPORE bo danes deloval v smeri počitka in obračanja pozornosti navznoter – da poiščete novo zaupanje življenju in pogledate, kaj vas zares osreči.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL HARMONIJE vztraja z vami v vseh odnosih, da vam res ni težko narediti za druge karkoli. Poskrbi za dobro razumevanje, kar vas seveda osreči.

Škorpijon

ANGEL VZTRAJNOSTI želi da nadaljujete v začrtani smeri in danes ne glede na zunanje reakcije ohranite notranji fokus. Zunanje dogajanje boste opazili, a vam angel pomaga da se ne boste vpletali v težave.

Strelec

ANGEL DRUŽENJA vas vleče v širšo družbo in pri tem domače zapostavite. Edini je, ki pozna vašo dinamiko in želi, da ohranite svobodo in svoj ogenj v sebi.

Kozorog

ANGEL POZORNOSTI v odnosih vam odstre pogled, kaj je potrebno narediti za dobre spremembe tukaj in zdaj. Vzemite si čas za odnose, da pridete do prave podpore.

Vodnar

ANGEL FOKUSA vas žene dalje, pri tem ne pozabite, da nimajo vsi takega tempa kot vi in da je potrebno za sodelovanje aktivirati tudi potrpežljivost in strpnost – saj že veste, kako. Motivacija je doseganje cilja.

Ribi

ANGEL SPROSTITVE vas osvobodi globljih zadržkov glede drugih. Opazite, da vas bližnji pravzaprav podpirajo in se prepustite objemu Angela.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.