Angelski dnevni horoskop za 16. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sprejemanja vas bo vodil skozi današnji dan. S podporo energij oranžne barve se boste predali energijam druženja in povezovanja z drugimi, kar vam bo prineslo veselje in izboljšalo počutje. Na ta način boste prišli do novih idej in moči. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Poguma vas danes podpre, da uredite še vse tisto, kar ste v preteklosti odlašali. Kvaliteta energij rumene barve vam bo okrepila zaupanje vase in lažje boste spustili navezave na določene ljudi in situacije, ki so vam jemale moč in voljo. Vztrajno sledite sebi in dovolite, da se vse skupaj postavi na pravo mesto. 

Dvojčka

Angel Počitka vas danes vabi, da si vzamete čas zase. Žarki zelene barve vas bodo ovili v svežino, lažje se boste sprostili in tako okrepili življenjsko energijo. Vse vas bo počakalo, sedaj je važno, da se razbremenite od vsakdanjih opravkov in  naberete novih moči za naprej.

Rak

Angel Odnosov vas danes vabi k sodelovanju z drugimi. S sprejemanjem energij marelične barve boste okrepili zavedanje sebe in vloge drugih v vašem življenju, da se znebite ujetosti v svoj sanjski svet. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo usmeril na pravo pot.

Lev

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da premislite, kaj želite spremeniti ali nadgraditi na poslovnem področju. S podporo energij modre barve se boste umirili in lažje fokusirali nase, kar vam bo prineslo nove sveže ideje, da vse skupaj izpeljete na najbolj optimalen način za vas. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Devica

Angel Predanosti vas danes vzpodbuja, da se postavite na svoje noge. Naj vas preteklost ne odmakne od sprejemanja novosti in s podporo energij roza barve se boste lažje osvobodili razočaranja in se podali novim dogodivščinam naproti. Sprejmite podporo, da vas vodi na poti osvobajanja starega in sprejemanja novega.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščenosti bo danes z vami. Z njegovo pomočjo in podporo energij bele barve se boste odprli energijam nežnosti, kar bo v vaše življenje prineslo več svežine, da vpeljete potrebne spremembe in se umaknete od vplivov okolice. 

Škorpijon

Angel Hvaležnosti vas danes vabi, da pogledate svoje življenje z druge perspekive. S sprejemanjem njegovih energij in energij srebrne barve boste ugotovoili, koliko podpore in dobrih idej prejmete od določenih ljudi. To vas bo vzpodbudilo, da se lažje odločite, na kakšen način želite sodelovati tako z drugimi kot s samim seboj.

Strelec

Angel Komunikacije vas danes podpre pri spremembah. S podporo energij turkizne barve se boste osvobodili starega načina izražanja sebe, kar vas bo odprlo za spremembe. Prišli boste do novih spoznanj, idej, kar vam bo dalo upanje in lažje boste sproti vse skomunicirali. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sproščenosti. S podporo energij indigo barve, ki vam bodo prinesle jasnost in zbranost, se boste lažje sprostili in pokazali, kdo ste in kaj želite. To bo sprožilo pozitiven odziv drugih in pojavile se bodo nove priložnosti, ki jih sprejmite, da se odprejo tudi nove poti.  

Vodnar

Angel Miru vas danes nagovarja, da ste pozitvno usmerjeni. S sprejemanjem energij zlate barve boste začutili optimizem, ki vas bo vodil skozi pogovore in odločanja, da se pokaže prava slika vsega, kar se dogaja okoli vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Ribi

Angel Fokusa vas danes podpre, da sledite sebi. S podporo energij vijolične barve boste polni upanja, kar vam bo v pomoč, da izpeljete vse pogovore in realizirate vse stvari, tako kot želite. Pri tem vam bodo v pomoč in podporo tudi drugi. Izkoristite današnjo podporo in si postavite nove temelje. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.