Angelski dnevni horoskop za 16. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odločanja vas bo aktiviral v sprejemanju odločitev. Tako boste izboljšali svoje počutje, kar vam bo dalo več veselja in kreativnosti, zdravilne energije roza barve pa več harmonije, ki vam lahko trajno spremeni življenje.

Bik

Angel Svobode vam bo danes pokazal, kako pomembno je, da sledite sebi in negujete svoje želje. Energije svetlo modre barve vam bodo prinesle jasnost, kako se lažje lotiti vsega novega. To bo prineslo več svežih energij tudi v vaš dom in vam pomagalo za nadaljnje korake naprej, da si ustvarite lepšo prihodnost.

Dvojčka

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah. Z njegovo pomočjo in podporo srebrne barve se boste lažje odločili in razumeli, kako pomembno je, da postavite meje sebi in drugim in se tako poslovite od starega načina sodelovanja z drugimi in izpeljete stvari po svoje.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da sodelujete v vsem, kar se bo dogajalo okoli vas. Tako boste imeli možnost in čas, da se posvetite sebi in drugim, energije zelene barve pa vas bodo odprle k razumevanju drugih, kar vas bo sprostilo in prineslo spremembe v odnosih z domačimi.

Lev

Angel Predanosti vas danes vabi, da se posvetite sebi. Z njegovo pomočjo in podporo energij rumene barve boste lažje uredli svoje misli in občutke. Notranja moč se vam bo okrepila in lažje se boste umaknili vplivom okolice in se posvetili sebi in ljudem, ki so pomembni za vas.

Devica

Angel Odnosov vas danes podpre pri spremembah v odnosih. Zdravilne energije rdeče barve vam bodo v pomoč, da spustite stare navade in prepričanja. S tem boste pridobili na svoji moči in se ne boste več zapletali v nerodne situacije. To vam bo prineslo tudi podporo za ostala področja v življenju.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Optimizma vam danes pomaga, da s pomočjo dobre volje in želje po pozitvnih spremembah, lažje spustite preteklost. Energije zlate barve vam bodo dale moč, da naredite spremembe v vašem domu in se s tem odprete za vse dobro, ki prihaja k vam. Tako boste najboljše poskrbeli zase in privabili blagostanje v svoje življenje.

Škorpijon

Angel Akcije vas bo danes dal zagon, da se lotite uresničevanja svojih ciljev in želja. Pri tem ne pozabite na prijatelje in znance, podpora energije temno modre barve pa vam bo v pomoč, da lažje vse skupaj organizirate in delo opravite skupaj boljše in hitreje. Ostanite v svojih dobrih energijah in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in nič vam ne bo težko.

Strelec

Angel Uspeha vas bo danes podprl v vseh aktivnostih. Vsega česar se boste lotili, vam bo uspevalo, pri tem se spomnite na podporo enerije oranžne barve, ki vam prinese več ustvarjalnosti in veselja do življenja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Kozorog

Angel Sproščenosti vas danes spodbuja, da se mu prepustite. Sprostite se in dovolite, da vam energije zdravilne vijolične barve prinesejo spoznaja, ki jih v tem trenutku potrebujete. Tako se boste lažje umaknili od vplivov okolice in naredili načrte, kar vas bo vodilo do željenega uspeha.

Vodnar

Angel Odgovornosti vam danes pomaga v lahkotnosti. S podporo energije srebrne barve boste lažje prevzeli odgovornost zase, svoje misli in dejanja, kar vam bo prineslo tudi nov nivo razumevanja drugih. Posledica bodo boljši in bolj sproščeni odnosi. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Ribi

Angel Jasnosti vas danes vzpodbuja in vam pomaga do večjega zagona. Pri tem vas podpre tudi indigo barva za lažje sprejemanje vseh novosti, ki bodo razširila vašo perspektivo zaznavanja vsega okoli vas. Tako se boste razbremenili in se posvetili novemu načinu življenja, kar bo vodilo do dolgoročnih sprememb in uspeha.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.