Angelski dnevni horoskop za 16. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Ljubezni vas danes podpre pri pozitivnih spremembah. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve boste lažje razumeli sebe in se predali najglobljim čustvom. Tako boste prišli do notranje moči in se sprostili v čutenju bližine. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da aktivno sodelujete v vseh aktivnostih dneva. Sprejmite podporo mavričnih barv, da se lažje odprete za vse priložnosti, ki vam jih ponuja življenje in sodelujte na način, ki bo sprejemljiv tako za vas kot druge.

Dvojčka

Angel Poguma vam bo danes dal moč. Aktivno se lotite vsega, kar vas pritegne, da lahko prihodnost dobi nove temelje. S podporo vašega dnevnega Angela in energij temno modre barve boste polni energije in želja po novem in boljšem. Sprejmite podporo in življenje se bo postavilo na popolnoma nov nivo.

Rak

Angel Lahkotnosti vas vodi skozi današnji dan. Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela in zdravilne energije zelene barve  vas bodo objele in popeljale na lahkoten način sprejemanje sebe in drugih. Ne dovolite, da vas reakcije bližnjih odmaknejo od novega načina dojemanja življenja.

Lev

Angel Moči vam danes daje voljo in pogum pri uresničevanju svojih želja. Podpora energij zlate barve vas pri tem spodbujajo, dovolite si sanjati in kreirati življenje iz teh novih energij in tako se vam bodo odprle nove priložnosti. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Devica

Angel Umika vas danes vabi k umiku od drugih. Zdravilne energije turkizne barve vam bodo pomagale, da se predate občutkom notranjega miru in zbistrite vaše misli, da se pokaže, katera pot je v tem trenutku najbolj optimalna za vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vam pokaže, kako lahkotno pridete do cilja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Odločanja vas danes podpre pri spremembah. S podporo energij marelične barve boste lažje prevzeli življenje v svoje roke, določili meje v odnosih in si vzeli čas in prostor samo zase. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas danes podpre v sproščenosti. S podporo energij oranžne barve boste lažje sprejeli odločitve, ki vam bodo pomagale opustiti stare vzorce in navade, kar vas bo aktiviralo, da prevzamete odgovornost zase in za vse, kar mislite in počnete. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas usmeri na pravo pot.

Strelec

Angel Predanosti vas danes vabi, da se posvetite sebi in drugim. Z njegovo pomočjo in podporo energij rdeče barve se boste lažje osredotočili na tisto, kar vas veseli, saj je to pravi način, da se izrazite. Pri tem sprejmite tudi mnenja drugih, ki vam lahko prinesejo nova spoznanja o zavedanju življenja, kar vam bo dalo jasnost za naprej.

Kozorog

Angel Reda vas vodi skozi dan, da naredite določene spremembe. Tako boste lažje postavili meje drugim, s podporo energij indigo barve pa uredili stvari bolj globalno in dolgoročno, kar bo imelo vpliv na vse vpletene. Tako boste vsem pokazali svojo pravo globino in življenje se bo začelo odvijati v smer, ki si jo želite.

Vodnar

Angel Samozavesti vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij rumene barve si boste okrepili notranjo moč in voljo, da optimalno naredite vse, kar ste načrtovali. To vam bo prineslo potrditev okolice, kar vas bo še dodatno okrepilo v moči in sprejemanju sebe.   

Ribi

Angel Zbranosti vam bo danes pomagal, da se ne ozirate na druge. Zdravilne energije vijolične barve vas vabijo, da sprejmete sebe točno takšne kot ste in ugotovili boste, da ste včasih sami sebi najboljša družba. To vam bo prineslo mir, sprostitev in nova spoznanja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot