Angelski dnevni horoskop za 16. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPROŠČENOSTI vam pomaga začeti dober in čustveno poln teden, z njegovo pomočjo pa pride tudi spoznanje, da ni treba biti povsod zraven. Kako dejavnost lahko mirno izpustite.

Bik

ANGEL PRENOVE pride do polne moči, ko nehate nestrpno čakati na priložnosti ter se prepustite delu in notranjemu miru, ki pride istočasno. Prinaša vam dolgo željene novosti.

Dvojčka

ANGEL STABILNOSTI vas umiri v čustvih in druženje postane zopet nekaj, česar se lahko veselite. Stare rane ostajajo, a nimajo moči nad vami. Odlično delo ste opravili.

Rak

ANGEL UMIRJANJA vam bo pomagal preko tistih manj prijetnih trenutkov, ko imate občutek, da se morate braniti pred negativnostjo v družbi. V manjši družbi boste lažje sproščeni.

Lev

ANGEL HVALEŽNOSTI vam pomaga, da se lažje odmaknete od preteklosti in dovolite, da prihodnost prihaja preko srca. Povezanost z ljubeznijo…ste si že dolgo želeli, a ne?

Devica

ANGEL NARAVE vas vabi, da skozi bivanje in stik z živo energijo narave prepoznate tudi sebe in svoje sposobnosti. Pri načrtovanju svojih obveznosti ostajajte realist in ne pretiravajte.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL DOBREGA POČUTJA odpre prostor vsemu, kar vam pomaga. Dober dan je pred vami, optimizem, odprtost za pogovore, kljub temu pa predanost vsemu, kar se lotite.

Škorpijon

ANGEL PONOSA IN SREČE naredita dober dan in sta na vsakem koraku zraven. O svojih uspehih se boste pogovarjali tudi z drugimi in še bolj odprli vrata obema angeloma.

Strelec

ANGEL NOVIH DOGODIVŠČIN vas tokrat najde pripravljene – odlično počutje in občutke blagostanja ter dovolj energije so popotnica, ki ste si jo vedno želeli.

Kozorog

ANGEL ISKRENOSTI vam bo pomagal reagirati na pravi način, ne glede na to, ali se osmešite s pretirano reakcijo ter tudi drugim pokažete svojo preobčutljivost.

Vodnar

ANGEL ZDRAVJA vam v tem tednu pomaga narediti zase vse, kar je potrebno za dobro počutje in zdravstveno stanje – sodelujte in DIHAJTE. Vzemite si čas vmes tudi zase.

Ribi

ANGEL ZADOVOLJSTVA vas zna razveseliti in odpreti v vas dober občutek, zaradi česar se vam zdijo vsi problem rešljivi. Zadovoljstvo boste sijali tudi na druge in se sprostili v kreativnosti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot