Angelski dnevni horoskop za 16. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zraka vas danes vabi v naravo, da začutite ritem in moč narave, kar vam bo prineslo sprostitev. Zdravilne energije mavričnih barv vas bodo objele in lažje boste začutili notranji mir in odvrgli vse tisto, kar vas veže in jemlje svobodo. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lažje. 

Bik

Angel Harmonije vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij roza barve, boste vedeli, kam usmeriti vso dobro voljo in moč, da dvignete nivo življenjske energije in naredite osebno preboj. Naj vas vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Sproščenosti vas danes vzpodbuja, da začutite svoja najgloblja čustva in se jim predate. Sprejmite podporo energij turkizne barve, ki vas bo globlje povezala s seboj in vam prinesla osvoboditev, kar se bo odražalo tako v vaši notranjosti kot zunanjosti. 

Rak

Angel Sodelovanja vas danes podpre v odnosih. Zdravilne energije oranžne barve vam bodo prinesle veselje in družabnost vas bo vodila, da naredite odločilne korake v komunikaciji z drugimi. To vam bo prineslo nov pogled nase in pozitiven pogled na življenje. Sodelujte in veselite vsakega trenutka posebej.

Lev

Angel Razumevanja vas danes vabi, da mu sledite in s podporo energij modre barve se boste lažje pomirili, kar vam bo dalo večjo jasnost glede trenutne situacije. Zaprosite vašega dnevnega Angela za njegovo moč, da se dvignete nad vplive okolice in vzpostavite sproščene odnose z bližnjimi.

Devica

Angel Odnosov vas danes podpre, da razrešite določene odnose. Z njegovo podporo in podporo energij rumene barve boste začutili notranjo moč, ki vas bo vodila do rešitev težav in potrebnih nadaljnjih odločitev. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, da se vse razreši na najbolj optimalen način za vas. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Notranjega Miru vas danes vodi k umiku in zdravilne energije vijolične barve vam bodo prinesle še več svežih energij, da začutite mir in harmonijo.  Tako boste lažje začeli ceniti svoj čas in se lotili tistih stvari, ki vas sprostijo in aktivirajo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Škorpijon

Angel Odgovornosti vas danes vzpodbuja, da naredite določene spremembe. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve boste imeli večji fokus nase, kar vam bo v pomoč, da naredite jasne načrte za prihodnost. Tako boste lažje vpeljali nov red na vsa področja vašega življenja.

Strelec

Angel Lahkotnosti vas danes vabi, da se mu predate in zdravilne energije marelične barve vas bodo objele in sprostile, da lažje vzpostavite ravnovesje v svoj vsakdan. Tako vam bo uspelo narediti in izpolniti vse svoje obljube, tako sebi kot drugim. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja. 

Kozorog

Angel Komunikacije vas danes vodi do pozitivnih sprememb. S sprejemanjem energij bele barve boste jasno in iskreno izrazili vse tisto, kar želite in bližnjim na ta način postavili nove meje. To vas bo vodilo do bolj sproščenega skupnega sodelovanja.

Vodnar

Angel Akcije vas danes podpre, da sledite svojim željam in s podporo energij rdeče barve boste imeli dovolj moči, da zagovarjate svoja stališča in ne dovolite drugim, da s svojimi mnenji vplivajo na vas. To vam bo dalo samozavest in stvari se bodo začele obračati v pravo smer.   

Ribi

Angel Fokusa vam danes da zagon, da se posvetite svoji prihodnosti. Ne odlašajte z odločitvami in žarki zlate barve vas bodo ovili v svežino, da boste lažje ustvarjalno pristopili k vsemu in uvedli nov red v svoj vsakdan. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas bo vodil skozi proces.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.