Angelski dnevni horoskop za 16. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Spoznanja vas vodi skozi današnji dan in zdravilne energije indigo barve bodo v vas prebudile občutek zase, da s pomočjo intuicije spoznate, kaj si želite in na kakšen način priti do tega. Ta spoznanja vam bodo prinesla pomiritev in lažje se boste organizirali ter naredili načrte za prihodnost.

Bik

Angel Sreče vas bo danes objel in vam pokazal, kako je, če se preprosto predate in sledite aktivnostim dneva. Žarki oranžne barve bodo v vas vzpodbudili kreativnost, pozitiven odnos do življenja, kar vas bo navdihnilo, da svoje zadovoljstvo delote tudi z drugimi. To bo pozitivno vplivalo na vsa področja.

Dvojčka

Angel Umika vas danes vabi, da se posvetite sebi. Vzemite si čas za razmislek in kvaliteta energij roza barve vam bo okrepila občutek nežnosti in sočutnja predvsem do sebe, kar vam bo pomagalo, da sprejmete tudi svoja najgloblja  čustva. Ta vam bodo odkrila vaše adute, s pomočjo katerih lahko doežete vse, kar želite.

Rak

Angel Sprejemanja vas danes vabi k lahkotnosti. Na ta način in s podporo energij vijolične barve, ki bodo pomirjevalno vplivale tako na vaše misli kot čustva, boste lažje sledili svojih željam in pustili tudi drugim, da sledijo svojim. Sodelujte in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Lev

Angel Moči vas danes podpre, da opustite določene navade. Z njegovo pomočjo in podporo energij rumene barve, ki vam bodo prinesle ideje, boste lažje sledili svoji viziji in opustili misli na preteklost. To vam bo prineslo sprostitev in dobro voljo, da se stvari lotite na povsem nov način.

Devica

Angel Ustvarjalnosti vas danes usmerja, da prevzamete odgovornost zase. Energije rdeče barve bodo v vas spodbudile ambicije in želje po uspehu, to pa vam bo dalo zagon, da začnete uresničevati svoje ideje na popolnoma nov način sodelovanja z drugimi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zraka vam danes prinese nove sveže energije in žarki turkizne barve vas bodo osvežili, poživili in želja po sprememah se bo začela prebujati v vas. Začutite življenjsko moč in iskrivost, kar vas bo osvobodilo vseh starih navezav in usmerilo na nove poti. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vam danes pomaga pri razumevanju sebe in drugih. Zdravilne energije srebrne barve bodo prečistile vaše misli in lahko da se boste počutili malo zmedeno. To vam bo prineslo pozitivne spremembe, saj boste na ta način lažje spustili tako svoja pričakovanja kot tudi domneve, ki jih imate do sebe in okolja.

Strelec

Angel Pozornosti vas danes podpre, da pogledate vase in si pridete na čisto s svojimi čustvi. Zdravilne energije zelene barve bodo v vas spodbudile občutljivost, kar vam bo pomagalo, da se zaveste, kam usmerjate svojo pozornost. Skozi ta spoznanja boste prišli do več miru, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše zdravje.

Kozorog

Angel Odnosov vas danes vodi do sprememb in kvaliteta energij magente barve, ki vam pomaga pri opuščanju preteklosti in sprejemanju novega, vas preko mehkobe v vsakem trenutku vabita, da se prenehate upirati in truditi. Sprejmite povabila, da vam drugi pokažejo, kako se lahko odprete za vse lepote življenja.

Vodnar

Angel Lahkotnosti vas usmerja skozi današnji dan in zdravilne energije zlate barve vas okrepijo v moči in umaknejo vse tisto, kar vam jemlje energijo. Tako boste na miren način prišli do rezultatov in se prenehali ukvarjati z mnenji in dejanji drugih.

Ribi

Angel Akcije vam danes preda pogum, da zaupate sebi. Z njegovo pomočjo in podporo energij modre barve boste lažje prisluhnili intuiciji in sprejeli določene odločitve. Iskrena komunikacija vam bo prinesla tudi podporo drugih in vs eskupaj se bo izšlo v vaš plus.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot