Angelski dnevni horoskop za 16. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega Zdravljenja vam bo danes pomagal, da se boste globinsko sprostili in se odmaknili od javnosti, pa tudi od domačih. Samo tako boste lahko globinsko začutili sproščenosti in se na novo regenerirali, vzpostavili svoj nov sistem, ki je potreben. Sprejemajte energije vašega dnevnega Angela in dovolite, da se

Bik

Angel Izražanja vam bo pomagal izboljšati vaše zdravstveno stanje, saj imate glavobole ali utesnjenost ravno zaradi zadrževanja počutja in čustev v sebi. Ne dovolite, da vas potrtost in utesnjenost odmakneta od pravega življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se začnite izražati pravočasno.

Dvojčka

Angel Zadovoljstva vas bo danes podprl v dobrih mislih in dejanjih. Sledite mu in sprejmite svoje ideje, ki se vam bodo porajale čez dan. Sprostite se ob dobri knjigi, zanimivih pogovorih, vsekakor pa se odmaknite od slabih novic, ki jih mediji želijo promovirati kot edine možne.

Rak

Angel Moči vam bo dal zagona. Vaša trenutna aktivnost se bo povezala z notranjo vztrajnostjo, kar bo presenetilo še vaše bližnje, ki takšne vneme še niso videli pri vas. Na ta način boste hitro prišli do želenih ciljev in novega način delovanja na splošno. Precej ljudi vam bo zaradi tega sledilo in pridobili si boste številne nove prijatelje.

Lev

Angel Spreminjanja vas bo popeljal skozi vse tiste zastarele stvari, ki jih niste mogli spustiti iz sedanjosti, pa ni več mesta za njih. Tako se boste lahko izognili jezi in notranji napetosti, saj vas bo vaš dnevni Angel vodil skozi globljo sprostitev in občutek flegmatičnosti takrat, ko bi se morali ujeziti. Tako bo šlo vse hitreje.

Devica

Angel Odnosov vam bo omogočil skozi današnje druženje z njim, da se boste lažje sprostili ob sicer za vas težjih odnosih. Spremembe bodo trajne, saj se bo zgodila osvoboditev v vaši notranjosti, pa tudi v energijah na drugi strani. Vaš dnevni Angel je lahko dlje časa z vami, če ga redno, dnevno pokličete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Preskoka vam pomaga, da s svojo energijo preskočite vsa bremena preteklosti, skozi katera vam ni potrebno več iti. Nikakor si ne dovolite, da vas okoliščine potegnejo v brezno jeze, če vam vaš dnevni Angel ponuja drugačne možnost. Uporabite njegovo moč in svojo prilagodljivost.

Škorpijon

Angel Pristnosti vam bo pomagal na plano priklicati vsa iskrena čustva, pa četudi niso najbolj zaželena s strani drugih. Samo tako boste prišli do svoje prave globine in se lahko odprli za vaše optimalno čustveno življenje ter opustili posledice stresa zaradi preobremenjenostmi z mislimi.

Strelec

Angel Zaključka vas bo vodil h končevanju določenih skrbi glede delovnih težav in nezbranosti oz. neučinkovitosti. Z njegovo podporo boste prejeli boljše ideje in se vse lažje dogovorili. Pri tem vam bodo mnogi priskočili na pomoč, ko bodo videli, da so se stvari končno začele premikati.

Kozorog

Angel Ljubezni vam bo tako samskim kozorogom kot tistim v vezi dodal ljubezni v življenje. Sprostitev v to energijo vas bo osvežila, prenovila in vam dodala upanja za živlejnje. Ne bojte se ga, sprejmite svojega dnevnega Angela, naj postavi življenje na popolnoma nov nivo.

Vodnar

Angel Podpore vam bo danes predajal podporo za uresničevanje vaših kreativnih idej, ki se bodo vse ob najbolj pravem času realizirale. Sočasno sed bodo pokazale dobre smernice za naprej in nič vam ne bo težko, če se boste le sprostili v sprejemanju vse podpore vašega dnevnega Angela.

Ribi

Angel Samostojnosti vam danes daje podporo za pregled stvari in dejavnosti, na katere ste ponosni in jih želite še naprej negovati. Sočasno pa vam daje tudi moč, da začnete čisto samostojno raziskovati ali ustvarjati v smeri, ki vas bo popolnoma osrečila, zadovoljila. Tako boste ohranili notranji stik in svojo moč.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.