Angelski dnevni horoskop za 16. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vam bo danes pomagal, da se osredotočite nase in ne izgubljate svoje energije in moči v sodelovanju z drugimi. Sprostite se in se osredotočite na za vas pomembne stvari, kar vas bo osvežilo in čustveno razbremenilo. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Bik

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh odločitvah in spremembah, ki se realizirajo s pomočjo vaše dobre volje in srčnosti. Odločite se, kaj je potrebno spremeniti in kaj nadgraditi, da se lahko življenje obrne v pravo smer, v smer, ki vas osrečuje.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da sprejmete pomoč vaših prijateljev in s skupnimi močmi dokončate vaše obveznosti. Tako boste imeli tudi možnost in čas, da se posvetite še kakšnemu drugemu delu, ki vas bo sprostilo in vam bo šlo dobro od rok. Vaš dnevni Angel je lahko z vami več dni, pokličite ga in sodelujte z njim.

Rak

Angel Vztrajnosti vas skozi današnji dan vodi in spodbuja, da sledite svojim delovnim obveznostim in se ob tem sprostite, saj je vse točno tako kot mora biti. Izkoristite svojo fleksibilnost, vztrajnost  in podporo vašega dnevnega Angela, da se vse odvija v pravo smer.

Lev

Angel Delovanja vas skozi dan vodi, da stopite iz cone udobja in odprete svoje srce osebi, ki je za vas pomembna. Samo na ta način boste izvedeli, kaj si oseba misli in čuti o vas. S podporo vašega dnevnega Angela se boste sprostili in lažje naredili korake v tej smeri.

Devica

Angel Svobode vas danes podpre, da se zaupate prijatelju in mu razkrijete, kar vas bremeni. Le tako boste osvobodili oba in skupaj bosta lažje našla ustrezno rešitev za vse vaše strahove. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal ustvarjati današnji dan.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Potrpljenja vam danes pomaga, da se ustavite in počakate, da vam življenje pokaže, kaj je tisto pravo za vas. Nekako ne boste mogli in znali odreagirati kot na star način, zato zaupajte vašemu dnevnemu Angelu, da vas vodi in pokaže pravo pot.

Škorpijon

Angel Zbranosti vam bo skozi današnji dan pomagal, da ne odreagirate na vse čustvene izpade v vaši okolici. Vplivi bodo danes zelo obremenilni za vas, sprejmite podporo vašega dnevnega Angela ter začutite vaš notranji mir in vašo zbranost.

Strelec

Angel Akcije vas danes podpre v vseh spremembah vašega življenja, ki vam bodo okrepile tako notranjo moč, voljo kot tudi strast do kvalitetnega, aktivnega življenja. Začnite danes z fizičnimi aktivnostmi, da vzpostavite nov sistem, nov red, ki je potreben, da se okrepite.

Kozorog

Angel Podpore vas danes podpre in vam pomaga, da se izrazite in aktivirate v smeri, ki je za vas pomembna ter s tem pokažete svoj namen. Tako si boste pridobili podporo in zaupanje drugih, ki vam bodo pri tem v pomoč. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Vodnar

Angel Jasnosti vas danes podpre in vam pomaga, da ugotovite, komu lahko zaupate in komu ne. To vam bo v pomoč, da se razbremenite in sprostite ter spustite nadzor. Z njegovo pomočjo boste prišli do želenih rezultatov in noveg anačina delovanja.

Ribi

Angel Počitka vas danes vabi, da se umaknete od ljudi in druženja. Samo tako se boste lahko globinsko sprostili in regenerirali. Naj vas okolica ne premami, če vas vaš dnevni Angek vodi k sprostitvi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.