Angelski dnevni horoskop za 16. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas bo danes objel in vam pomagal, da sledite sami sebi in svojemu notranjemu miru. Ne obremenjujte se z drugimi in poslušajte svoj notranji glas, ki vas bo usmeril na pravo pot. Ne skrbite, vse se bo čudovito izšlo. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in mu sledite.

Bik

Angel Zdravljenja vas bo vodil skozi današnji dan, da se odprete za nove blagoslove in ljubezen. Zaprosite za pomoč, naj vam ne bo nerodno. Na ta način boste odprli svoje srce in mu dovolili, da se zdravi in celi. Sprostite se in sprejmite podporo.

Dvojčka

Angel Ljubezni vas vabi, da današnji dan preživite v lahkotnosti. Naj vas vodi ljubezen do sebe, izpustite vse negativne misli in uživajte v novih priložnostih, ki se vam odpirajo. Naj vas vodi vaše srce. Vaš dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno, dnevno pokličete.

Rak

Angel Sproščenosti vas danes vabi k sproščenosti. Z njegovo pomočjo vam bo šlo vse kot po maslu, zato se postavite zase in vztrajajte pri svojih prepričanjih. Pridobili boste na samozavesti in okrepili svojo notranjo moč.

Lev

Angel Moči vas danes podpira, da uredite vse tisto, kar vas bremeni v odnosih. To bo razbremenilo tako vaše misli kot čustva in pripomoglo, da se boste bolje počutili in postali močnješi v vseh pogledih. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Devica

Angel Potrpežljivosti vam bo pomagal, da se za trenutek ustavite. Čas je za raziskovanje in opazovanje samega sebe in vaših čustvenih odzivov na okolico. Če se vam bo zdelo, da ne zmorete in se boste počutili osamljene, zaprosite vašega dnevnega Angela za njegovo pomoč.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Izobraževanja vas danes podpre pri vsem, s čimer povečujete vašo ustvarjalnost, kreativnost. Vse, kar ste želeli uresničiti, sedaj je pravi čas za dejanja. S tem boste začutili svojo globino in notranjo moč, kar vam dolgoročno razširilo možnost kreiranja vašega življenja.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sodelovanju in odkrivanju samega sebe. Pri tem vam bodo pomagali vaši bližnji, če se boste le sprostili in brez pričakovanj sodelovali.   Sprejmite nove energije in k sebi boste pritegnili tisto, kar si želite.

Strelec

Angel Lahkotnosti vas danes podpre pri vseh spremembah. Bodite pošteni sami do sebe, odzivni in pokazale se vam bodo nove poti, ki k vam privedejo nove ljudi. Samo vi resnično veste, kaj si res želite in s pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje uspelo.

Kozorog

Angel Sprejemanja vam bo danes pomagal, da se boste lažje sprostili. Sprejmite njegovo podporo in si vzemite čas zase, delovne obveznosti pa prepusite drugim, da jih uredijo. S tem si boste nabrali novo svežo energijo, ki vam bo na dolgi rok prinesla pozitivne spremembe.

Vodnar

Angel Zaupanja vam danes pomaga pri pomembnih odločitvah. Naj se konča del starega življenja in se začne novo boljše življenje. Pri tem vam bodo pomagali bližji, ki vas bodo podprli pri vaših odločitvah in vam stali od strani. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pri tem vodil.   

Ribi

Angel Spreminjanja vam bo danes dal podporo, da izpeljete potrebne spremembe, ki si jih želite. Ne iščite jih zunaj ali pri drugih ljudeh, začnite pri sebi. Odgovor boste lažje našli, če se umaknete v samoto ali pa greste v naravo. S tem si boste nakazali nove smernice za naprej, ki vam bodo prinesle nov nivo delovanja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.