Angelski dnevni horoskop za 16. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vas podpre, da danes skomunicirate vsa odprta vprašanja in razrešite vse dvome. V zraku bo čutiti vznemirjenje in iskrenost bo tista, ki vas bo vodila k uspehu in dobremu počutju.

Bik

Angel Miru vam bo danes pomagal v sodelovanju z drugimi. Če boste izhajali iz notranjega miru, boste lažje ostali zbrani na pozitivne stvari in vas reakcije okolice ne bodo zmedle. Sprejmite energijo vašega dnevnega Angela, ki vas v tem podpre.

Dvojčka

Angel Veselja vam bo čez današnji dan v pomoč, da boste lažje delovali v vsem, kar se bo dogajalo okoli vas. Dovolite si razigranost, da okrepite obstoječ ljubezenski odnos, samski pa boste na ta način lažje odprli svoje srce in izkazali simpatiji svojo naklonjenost.

Rak

Angel iskrenosti vas vodi skozi današnji dan. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela in bodite iskreni najprej do sebe in nato svojo zmoto priznajte tudi drugim. S tem boste prinesli v vaše odnose nov val svežine, ki bo odprl prostor harmonije in veselja.

Lev

Angel Spreminjanja vam bo danes pomagal v vseh spremembah v življenju. Ugotoviti morate samo, v čem tako izstopate od drugih in izkoristite le to v svoje dobro. Na ta način lažje boste uresničili svoje želje in cilje ter si ustvarili nove temelje.

Devica

Angel Vztrajnosti vas bo danes podprl, da se postavite zase in naredite korake v smer pozitivnih sprememb. Pri tem vas bodo podprli tudi bližnji in z njihovo pomočjo se vam bodo odprle nove možnosti za lepšo prihodnost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Komunikacije vas bo danes vodil skozi dan v sproščenosti. Na ta način boste dobili nove zamisli in ideje, kako popestriti vsakdanje življenje, kar bo zabavalo vse v vaši bližini. Vaš dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Resnice vam danes pomaga, da se na vse težave odzovete iskreno. S tem boste lažje spoznali svoje zmote in opustili stara čustva in navade ter si naredili prostor za nove sveže energije. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Fokusa vas bo skozi današnji vodil in pomagal v načinu dojemanja in sprejemanja sebe. Z njegovo pomočjo boste spoznali, kaj vam odnaša smer in fokus in kako se lažje temu uprete. Aktivno sodelujte in začnite kreirati novo prihodnost.

Kozorog

Angel Zdravljenja vas danes vabi k sproščenemu načinu življenja, saj se boste tako lažje posvetili sebi. Prepustite se, sprejemajte in sodelujte, da se vzpostavi nova notranja struktura, ki bo temeljila predvsem na ljubezni do sebe.

Vodnar

Angel Spreminjanja vas danes podpre v novih aktivnostih. Izrazite svoje zahteve in se postavite zase, da se izognete dvomom in se pokažejo nove poti za uresničitev ciljev. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje.

Ribi

Angel Umika vas danes vodi k umiku od drugih. Spoštujte sebe in svoj mir ter počnite stvari, ki vas veselijo in izpopolnjujejo. Tako se boste notranje okrepili in regenerirali ter dovolili, da se novo poglavje uačne že danes. Pri tem vam bo pomagal vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.