Angelski dnevni horoskop za 16. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NOTRANJE STRASTI  vas poživlja in vpliva tudi na dobro zdravje. Odzivajte se na energije ljubezni in dovolite strasti da se prebudi. 

Bik

ANGEL STRPNOSTI pokaže, kje je bolje uporabiti pamet kot hitrost. Razmislite, da vas nihanje v počutje ne nese čez rob. Spočijte si, preden uveljavljate svoje interese. 

Dvojčka

ANGEL LJUBEZNI pokaže mnogo priložnosti, tudi sreča vam sledi. Se že zavedate novega življenja, so vas iskrice strasti že dovolj ogrele?

Rak

ANGEL FOKUSA TUKAJ IN ZDAJ pokaže da situacije ni potrebno popravljat. V družbi se bo razvilo čisto novo sodelovanja, lahko tudi z novimi ljudmi. 

Lev

ANGEL ZALJUBLJENOST vas prevzame, še preden se zaveste dogajanja. Še poznate ta občutek? Vezanim lahko seveda povzroči nekaj nemira – razmisliti bo potrebno. 

Devica

ANGEL NOVOSTI prinaša nekaj…bodo to nove ideje za prihodnost?  Če ste pripravljeni gostiti prijatelje pri sebi, jih povabite, pazite pa da ne prekoračijo meje vašega gostoljubja. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL USPEŠNOSTI  bo z vami, sedaj se šele pokažejo rezultati preteklega dela. Previdno, da ne ponavljate obdobja, v katerem ste delali sicer celovito a hudo prekomerno. 

Škorpijon

ANGEL SAMOSTOJNOSTI  želi, da trenutne projekte zaključujete sami . da ohranite jasnost in ne nastaja zmeda. Ko so drugi zraven, pozabljate na sodelovanje in postajate “bossy”, šef. 

Strelec

ANGEL VODENJA vam to poletje uči spretnosti – kako dobro motivirati druge, kako sodelujoče, preprosto in kreativno preživeti poletje. 

Kozorog

ANGEL SPROŠČENOSTI  vas sproti uči, kako se ne obremenjevati – lahko da mu uspe šele, ko nimate časa se posebej pripravljati in se obremenjevati. Ste že pomislili na spontanost? 

Vodnar

ANGEL USODE vas povezuje z novimi, zanimivimi ljudmi. Podpora je odprta navzven, v širšo javnost, poglejte, kje se odpira sodelovanje.

Ribi

ANGEL OPTIMIZMA  ne bo dovolil delati drame iz vsega – sprostite se, nič hudega, če pride kakšen neželen in nepričakovan prepir vmes.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot