Angelski dnevni horoskop za 16. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sproščenemu sodelovanju. Z njegovo pomočjo se boste lažje uskladili z okolico, kar bo prineslo več notranjega miru in sodelovanje z drugimi se bo dvignilo na nov nivo. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Bik

Angel Odločanja vas bo vodil skozi današnji dan. Zadihajte v nove energije in sprejmite odgovornost zase, kar vam bo pomagalo, da se boste usmerite na pot, po kateri vas vodi vaše srce. Zaupanje v svoje odločitve, vas bo odprlo za sprejem novih energij, ki vam bodo prinesle več veselja in radosti.

Dvojčka

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal, da sledite sebi. Pozitivne spremembe bodo avtomatsko sledile, če boste vztrajali pri svojih idejah in odločitvah ter jih tudi izrazili. Drugi vam bodo sledili, kar bo še dodatno okrepilo vašo moč. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.  

Rak

Angel Vztrajanja vam danes preda voljo, da vztrajate pri svojih odločitvah. Na ta način se boste usmerili v prihodnost in lažje ustvarili prostor za novo energijo in temelje za lepše življenje. Možnosti napredovanja tako poslovnega kot na osebni ravni se bodo povečale. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Lev

Angel Odnosov vas danes podpre pri vseh spremembah v odnosih, ki vas bremenijo. Z njegovo pomočjo in vašo močno voljo po spremembah, boste lažje razrešili vse dvome in težave ter tako postavili meje v odnosih. S tem se bodo začnejo trajne spremembe, ki vas bodo osvobodile.

Devica

Angel Spreminjanja vas danes podpira pri vseh spremembah. K vam bo pripeljal nove ljudi, ki vas bodo podprli in vam pomagali, da izrazite sebe in pokažete svoje talente. To vam bo prineslo potrebno samozavest, da se ne ozirate več na mnenja okolice in se lahko zažne življenje odvijati v pravo smer.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Srčnosti vas bo danes objel in vodil skozi dan. Z njegovo pomočjo se boste lažje osredotočili na tiste dobre stvari in ljudi, ki vam prinesejo v življenje srečo, svežino in ljubezen. Spoštujte te odnose in jih negujte. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Iskrenosti vam bo skozi današnji dan v pomoč, da se posvetite sebi. Ne obremenjujte se z drugimi in opustite stare navade, da se lažje odmaknete od odnosov, ki vas bremenijo in vam povzročajo težave. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Akcije vam bo dal voljo in zagon, da uredite vse, kar je potrebno za uresničitev ciljev. Ugotoviti morate samo, kaj si pravzaprav želite in s tem se boste znebili starih bremen in se podali na novo pot do uspeha. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Kozorog

Angel Umika vas danes vodi k umiku od drugih. Tako se boste globinsko sprostili in se umaknili od vseh negativnih vplivov okolice ter se osvobodili bremen preteklosti, da lažje zadihate in se stvari umirijo.

Vodnar

Angel Razumevanja vas danes vabi k lahkotnem sprejemanju vsega, kar se bo dogajalo okoli vas. Tako boste lažje sprejeli ponujeno pomoč in razumeli sebe ter reakcije drugih in se odločili za nadaljne korake.

Ribi

Angel Fokusa vas danes podpre, da sledite svojim željam. Sprejmite njegovo podporo, ki vam daje odločnost in z vašo iznajdljivostjo boste pridobili na notranji moči, ki vas bo usmerila na pravo pot. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in mu sledite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.