Angelski dnevni horoskop za 16. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL USPEHA vam povsod najde ljudi in okoliščine, ki vas podprejo. Spodbujal vas bo, da se lotite več stvari naenkrat in jih seveda uspešno tudi zaključite.

Bik

ANGEL STRASTI danes ruši in podira vaš urnik. Ne bo se pustil kontrolirati in premiki bodo nenadni. Razmišljanje bo imelo učinek samo, če začnete pravočasno.

Dvojčka

ANGEL ŽIVLJENJA vas postavi v nove okoliščine, kjer strah ne igra več nobene vloge. V vas zbudi vztrajnost in živost, da sami sebe presenetite, od kod vse to.

Rak

ANGEL UMIRITVE bo vplival na vasa razburkana čustva in preprečeval čustveno pretiravanje – sodelujte, da vam delovne naloge ne postanejo zoprne in se jim boste izogibali.

Lev

ANGEL ODLOČNOSTI bo v odnosih pomagal delovati tam, kjer boste zaznali krivico ali obrekovanje vam ljubih oseb. Strastno boste zagovarjali tiste, ki jih občudujete.

Devica

ANGEL SPROŠČENOSTI vam pomaga dobro sodelovati v odnosih in pogovorih, da se odprejo vrata v karieri še kam drugam. Če ste želeli stvari postaviti na novo, izkoristite podporo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ODLOČANJA pomaga narediti dobre spremembe v partnerstvu. Možna je reorganizacija starega partnerstva ali srečanje s sorodno Dušo, če ste samski.

Škorpijon

ANGEL SREČE je na vaši strani. Ne glede na to, kaj vas navznoter muči in povzroča nemir, vam je sreča naklonjena v vseh pogledih, zato nadaljujte začrtano pot.

Strelec

ANGELI vas danes podprejo v dejavnostih, namenjenih v dobro širše skupnosti. Osebni cilji so vam manj pomembni in čas namenite nečemu iz okolice, za širše dobro.

Kozorog

ANGEL USODE vas močno podpira v vaši odločenosti narediti stvari tako kot je treba. Čas je za trajnejšo ureditev življenja in čutite, kako neomajno greste proti cilju.

Vodnar

ANGEL KOMUNIKACIJE vam danes pomaga vzpostaviti osebne meje in doseči, da se nekateri umaknejo iz vašega prostora. Trmasto vztrajanje bo tokrat obrodilo sadove.

Ribi

ANGEL ŽIVLJENJA vas vodi kot bi lebdeli nad vsem dogajanjem – vseeno pa se zavedate pomembnosti pogovorov, informacij in podpore, ki jo imate v javnosti ali okolici.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.