Angelski dnevni horoskop za 17. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL INTUICIJE vas vodi do kreativnosti in pomaga reševati težave. Danes vam pomaga prepoznati najbolj aktualne in vas usmeriti v jasne rezultate.

Bik

ANGEL KOMUNIKACIJE je danes ključ do uspeha. Odpira vas med ljudi, prinaša sproščenost, ne glede na to, kaj si želite. Koga boste najprej poklicali?

Dvojčka

ANGEL AKCIJE vam danes pomaga rešiti več težav hkrati, vodi vas med ljudi, v komunikacijo in vse, kar je potrebno. Nekateri se bodo na vaše želje takoj odzvali.

Rak

ANGEL STABILNOSTI vam pomaga, da vas ne odnesejo čustva in ohranite treznost v odločitvah in razmišljanju. Dobite lahko občutek, da ste prikovani na zemljo.

Lev

ANGELA SVOBODE in ISKRENE KOMUNIKACIJE izpolnita vaše želje glede bližnjih. Izražanje želja postane navada vsem in nihče v družini ne ostaja nezadovoljen.

Devica

ANGEL KOMUNIKACIJE vas danes podpre v družini, doma. En drugemu si zaupata želje n ustvarite nov način delovanja. Uživajte, veliko ste že naredili.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL STRASTI vas aktivira v pogovore, predvsem s tistimi, kjer zaznavate odzivnost na vaše nenavadne želje. Sledite notranjemu ognju.

Škorpijon

ANGEL ODGOVORNOSTI vam nudi vpogled vase, da čutite sebe in zaznavate, kdaj ste iskreni in kdaj obljubljate v prazno. Sprejmite podporo in si olajšajte življenje.

Strelec

ANGEL UREJANJA DOMA vabi v dokončevanje starih zadev, ki so potrebovale dlje časa za razrešitev. Naj se odlično počutje doma nadaljuje v urejenem okolju.

Kozorog

ANGEL ČUTENJA vam ne pusti spati – ste zaljubljeni? Je čas da pokažete jasno svoje interese in se postavite zase in za napredek? Čutite sebe, čutite….

Vodnar

ANGEL STRPNOSTI pomaga jasno razložiti, kaj vam je pomembno in kaj želite od domačih. Dovolj kreativnih rešitev imate na zalogi, le še angelu se zaupajte.

Ribi

ANGEL SAMOZAVESTI vas še bolj odpre za sodelovanje, za kreativnost in voljo narediti vse, kar prinaša nenazadnje tudi dovolj denarja na vaš račun.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.