Angelski dnevni horoskop za 17. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel  Spreminjanja vas danes vabi, da mu sledite. Z njegovo podporo in podporo energij indigo barve vam bo jasno, kaj morate storiti, da okrepite svoje telo in duha. Namenite čas sebi, kar bo izboljšalo vaše počutje in v življenje boste povabili nove sveže energije, ki bodo prinesle pozitivne spremembe.

Bik

Angel Ljubezni vas bo danes objel in prinesel iskrice nežnosti in sreče. Kvaliteta energij roza barve vas bo ovila v mehkobo in hvaležnost vam bo napolnila srce, kar bodo začutili tudi vaši bližnji. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se življenje postavii na nov nivo.

Dvojčka

Angel Zadovoljstva vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem njegovih energij in energij oranžne barve se boste z veseljem lotili vsega, kar je za vas pomembno. Sreča vam bo naklonjena, izkoristite današnjo podporo in začnite ustvarjati nove stvari, kar vam bo dolgoročno spremenilo življenje in prineslo uspeh.

Rak

Angel Sprejemanja vas danes vabi k sodelovanju z drugimi. Sprejmite pomoč bližnjih in zdravilne energije marelične barve vas bodo podprle, da lažje uredite in dokončate vse tisto, kar vas bremeni.  S skupnimi močmi bo vse skupaj lažje in hitreje boste prišli do razbremenitve, kar bo pozitivno vplivalo na vas in na druge. 

Lev

Angel Umika vas bo danes podprl pri vseh spremembah. Kvaliteta energij srebrne barve vas odpre za nove možnosti, ki vam dajo več svobode in občutek pripradnosti.  Razmislite, kaj želite spremeniti ali opustiti in lažje boste uvedli nov sistem v življenje.  

Devica

Angel  Sodelovanja vas danes vabi, da se sprostite. Z njegovo podporo in podporo energij rumene barve se boste okrepili v notranji moči in lažje z bližnjimi skomunicirali vse, kar vas  teži in vam povzroča stisko. To vam bo pomagalo, da izboljšate svoje počutje in pridete do novih spoznanj. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Samostojnosti vam bo danes pomagal, da izpeljete določene spremembe. S podporo energij zelene barve vam ne bo težko slediti sebi in ohranjati pozitiven odnos , kar vas bo usmerilo točno tja, kjer potrebujete nov red. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.  

Škorpijon

Angel Priložnosti vas danes vodi, da sprejmete določene odločitve. S podporo energij zlate barve boste začutili moč in jasnost, da se lažje odločite za nove možnosti, kar bo vzpodbudilo na plano vaše talente in lastnosti, ki vas bodo vodile na pot transfomacije.

Strelec

Angel Razumevanja vas danes vodi k spoznavanju sebe. Kvaliteta energij modre barve vas bo umakanila od vplivov drugih, da lažje začutite svoje potrebe in kako bi bilo, če živite točno tako, kot želite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo vodil do spoznanj in idej.

Kozorog

Angel Spoznanja vam danes vabi, da začnete z novim ritualom. Pišite si vse, o čemer razmišljate, da dobite realno sliko, kaj vam jemlje vašo energijo in čas. S podporo energij mavričnih barv boste vedeli, kaj narediti, da se notranje osvobodite in na ta način prebudite vaše skrite potenciale in zaživite bolj polno življenje. 

Vodnar

Angel  Komunikacije vas danes vodi do novih spoznanj. Z njegovo pomočjo in podporo energij turkizne barve boste spoznali, koliko pričakovanj imate do drugih, kar potem vnese v odnose dvome in nesoglasja. To vam bo v pomoč, da naredite določene spremembe  in opustite določene načrte. 

Ribi

Angel Počitka vas danes vabi v svoj objem. S sprejemanjem njegovih energij in energij  vijolične barve se boste sprostili, umaknili v svoj svet in sproščeno sodelovali v procesu prenove in transformacije življenja. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.