Angelski dnevni horoskop za 17. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Lahkotnosti vas danes vabi, da se posvetite svojim željam. Zdravilne energije mavričnih barv vam bodo v pomoč, da boste s svojo energijo privabili tudi druge, ki vam bodo pri tem v podporo, da se vse premakne v pravo smer. Naj vas vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Optimizma vas vodi skozi današnji dan. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij roza barve, da v sebi začutite in obudite občutke udobja, topline in harmonije, kar vam bo v pomoč, da dvignete nivo življenjske energije.  

Dvojčka

Angel Fokusa vam do danes dal moč in podporo pri kreiranju idej in odločitev. S sprejemanjem podpore energij temno modre barve boste bolj jasno in ustvarjalno pristopili k vsemu. Tako boste lažje sledili sebi in vnesli spremembe v svoj vsakdan.   

Rak

Angel Sprejemanja vas danes vodi k sproščenosti. Pomagal vam bo, da se lažje soočite s seboj in zdravilne energije turkizne bave vas bodo objele, pomirile in odgnale občutke osamljenosti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Lev

Angel Notranjega Miru vas danes vodi k umiku, da se izognete pritiskom okolja. Podpora energij vijolične barve vam bo prinesla potrebna spoznanja, ta pa sprostitev in več sveže energije, da se lotite določenih stvari na novo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Devica

Angel Odnosov vas danes podpira v sodelovanju z drugimi. Odločite se, kaj je za vas v tem trenutku pomembno, podpora energij rdeče barve vam bo okrepile voljo, da sledite sebi, pri tem pa ne pozabite na pomoč in podporo drugih, ki vam lahko pomagajo pri uresničevanju in vse skupaj bo dobilo nov smisel. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Komunikacije vas danes vodi in usmerja. S sprejemanjem energij srebrne barve boste lažje vzpostavili nov nivo komuniciranja in sodelovanja z drugimi, s tem okrepili samozavest in odprli nove poti, da se vse skupaj izpelje na najbolj optimlane način za vas.

Škorpijon

Angel Razumevanja vam bo danes pomagal, da se osvobodite starih čustev. S podporo energij marelične barve se boste lažje osredotočili na sedanjost in tako pričeli bolje čutiti in razumeti sami sebe kakor tudi druge. Zaprosite vašega dnevnega Angela za njegovo moč, da se dvignete na nov nivo razumevanja življenja. 

Strelec

Angel Sreče vas danes vabi v svoj objem. Zdravilne energije rumene barve vam bodo okrepile notranjo moč in lahkotno se boste podali v svet novim dogodivščinam naproti. Ostanite v teh novih občutkih, da jih ozavestite in iz njh kreirate boljšo in lepšo prihodnost. 

Kozorog

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da se ustavite in pogledate svoje življenje. Sprejmite njegovo podporo in podpora energij zlate barve vam bo prinesla svežino in moč, da sledite vsem spremembam, ki vam bodo pokazale pot, kako do boljšega življenja. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Vodnar

Angel Sproščanja vas danes vabi k lahkotnosti. Zadihajte v nove energije in sprejmite podporo zelene barve, da začutite vse lepote in blagoslove, ki jih ima življenje v tem trenutku za vas. Naj vas vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Ribi

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju pri vseh aktivnostih. Energije oranžne barve vas bodo vodile, da najdete veselje in zadovoljstvo v vam do sedaj nepoznanih stvareh.  Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.