Angelski dnevni horoskop za 17. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL STRPNOSTI vam pomaga v odnosih, da ne pokvarit vsega dobrega, kar ste do sedaj zgradili. Previdnost velja predvsem pri besedah – kaj in kako poveste.

Bik

ANGEL SPROŠČENOSTI je danes ključ do iskrenosti in kreativnosti, ki ju potrebujete za dobro realizacijo svojih idej. Tudi vaši bližnji bodo navdušeni.

Dvojčka

ANGEL DOBRIH ODNOSOV vas danes prepriča, da si stara čustva priznate in se osvobodite potrebe po dokazovanju. Čas je za ljubeče misli.

Rak

ANGEL PODPORE vas danes pelje po manj običajni poti, kar preseneti vaše bližnje. Kot vedno pa boste tudi danes uživali v kreativnosti in posebnih stvareh.

Lev

ANGEL INTUICIJE vas odlično vodi po poti varnosti – zaupajte si in izbirajte situacije, kjer se odpre občutek varnosti. Če ste v dvomih, zaprite oči in nekajkrat vdihnite in izdihnite.

Devica

ANGEL SPREJEMANJA sodeluje v sprejemanju pomoči, podpore, ljubezni, sproščenosti – poglejte okrog sebe in se predajte življenju ter ljubezni.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL NOVIH TEMELJEV prinaša globlje spremembe v življenje – kar trenutno čutite kot tornado vsega, so novosti, je tudi nov način čutenja in razmišljanja.

Škorpijon

ANGEL NOTRANJEGA MIRU vam pomaga preko dneva da vas vso zunanje dogajanje ne vrže iz tira ampak samo preprosto spustite karmična čustva, ki so bremenila odnose.

Strelec

ANGEL MEDSEBOJNEGA RAZUMEVANJA vam pomaga urediti stvari doma in drugje. Zadovoljstvo v odnosih vam bo v užitek, pa še samozavest se okrepi.

Kozorog

ANGEL LJUBEZNI želo v ospredje vsega dogajanja, pazite pa, da ne podležete lastnim zankam uma – gradovi v oblakih niso trajni. Realnost je drugačna kot si jo želite.

Vodnar

ANGEL SODELOVANJA vam pomaga razumeti ostale, da prepoznate, kdaj ste prehitri ali prepolni sami sebe. Uči vas, kako prisluhniti drugim n ne prehitevati dogodkov.

Ribi

ANGEL SPROŠČENOSTI omogoči, da ste v družbi dosti bolj sodelovalni in prepoznate, da vas ljudje ne glede na vaša dejanja sprejemajo. Ugodno tudi za vse partnerske zveze.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot