Angelski dnevni horoskop za 17. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZBRANOSTI pokaže pot ven iz pretirane čustvenosti – čas je za konkretne jasne načrte. Ni vzroka za paniko in skrb, karierni načrti se dobro odvijajo.

Bik

ANGEL ZDRAVJA vas spremlja in bo skozi praznične pomagal popaziti na vaše stanje. Intenzivno obdobje je in čas, da si tudi na tem področju namenite več pozornosti.

Dvojčka

ANGEL ZBRANOSTI pomaga v odnosih, da ne popustite bližnjim in se dobro postavite zase. Vaše počutje bo veliko boljše, ko preteklosti odvzamete moč.

Rak

ANGEL PRIZEMLJENOSTI vam pomaga opravit vsakdanje obveznosti. Sodeluje tudi v izvedbi načrta, kako ostati z nogami na tleh in ne pretiravati z v odnosih.

Lev

ANGEL SEDANJOSTI vas vabi v predajo vsega, preteklosti in prihodnosti. Ko boste delovali tukaj in zdaj, spustijo vsa bremena in teža čustev, napačnih vrednost in prepričanj.

Devica

ANGEL SOOČANJA z vsem vam pomaga do dobrega spanca – odločitve v službi in nekateri odnosi so ostali v nejasnosti in je čas da se s tem soočite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPREMEMB vas še vedno drži v osami, najpomembneje pa mu je, da ne pobegnete od sebe. Kakršnakoli čustva se pokažejo, so pot do spoznanj, ki so trenutno pomembna.

Škorpijon

ANGEL SRČNOSTI vas poveže z vam pomembno osebo, pri čemer ostajajte pozorni na ljubezen. Sproščenost in optimizem sta vodilo naprej v spremembe.

Strelec

ANGEL AKCIJE vam pomaga it po svoji poti naprej tako, kot si vi želite. Čakanje ne uredi stvari, zato je čas, da se izrazite. Pokažite želje in svoj namen.

Kozorog

ANGEL REDA pokaže kako pomembno je urediti vse, kar imate. Najprej se lotite papirjev in vsega, kar je povezano z materialnimi dobrinami, da dobite navdih za naprej.

Vodnar

ANGEL RAZMISLEKA pomaga prepoznati širšo sliko in razumeti, kaj si zares želite. Ni več čas za prelaganje krivde ampak za prevzemanje odgovornosti, saj drugi sploh ne vedo za kaj gre.

Ribi

ANGEL KOMUNIKACIJE vas uči redno vzdrževati stike z ljudmi, ki so vam pomembni. Ker sproti vse razrešite, nimate bremena drugih ljudi in njihovih sodb in bremen na sebi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot