Angelski dnevni horoskop za 17. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odnosov  vas danes podpre v lahkotnosti. Podpora energij modre barve vas bo umirila in sprostila ves stres, ki vam ga povzroča okolica, da boste lažje sodelovali z bližnjimi in pri tem izhajali iz sebe. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Moči vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij rdeče barve boste lažje postavili sebe na prvo mesto, kar vam bo sprostilo življenjsko energijo. S tem se boste osvobodili sodb drugih in opustili stara prepričanja. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Ljubezni vam bo danes pomagal, da se odprete sebi in drugim. Zdravilne energije roza barve vas bodo objele v oblak nežnosti, mehkobe, kar vas bo sprostilo v druženju in vas odprlo za nova spoznanja. Tako boste lažje opustili stara čustvena bremena in se predali ljubezni, ki je v in okoli vas. 

Rak

Angel Miru vas danes vodi do pomembnih spoznanj. Kvaliteta energij srebrne barve vam okrepi jasnost in zbranost, da ne pobegnete v svoj sanjski svet, ampak se načrtno lotite vseh nalog in jih dokončate v dogovorjenem roku. Sodelujte in uspeh bo zagotovljen, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše počutje.

Lev

Angel Napredka vas danes podpre v drznosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij zlate barve boste imeli moč realizacije najbolj drznih želja, kar bo prineslo tudi podporo vaših bližnjih. To vas bo navdušilo in lažje boste izpeljali vse potrebno, da se stvari izpeljejo tako kot želite. 

Devica

Angel Predanosti vas danes vzpodbuja, da se predate dogodkom dneva. Zdravilne energije zelene barve vam bodo odprle srce in skozi harmonijo, boste začutili, kdo ima posebno mesto v vašem srcu in kako lahko se predate, če le sledite energijam dneva. Dovolite si naredite premike v smer neznanega.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sodelovanja vam danes pomaga, da se sprostite v sodelovanju z drugimi. Z njegovo podporo in podporo energij rumene barve, ki vam bodo prinesle dobro voljo, boste lažje premagali strah in se postavili zase. Sodelujte, a zaupajte sebi, svojim občutkom in dan se bo odvil na zelo zanimiv način.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da mu sledite in s podporo energij indigo barve, ki bo okrepila vašo intucijo, boste dobili realno sliko vsega, kar se vam dogaja. Jasno vam bo, kaj morate spremeniti in sprejeti, da bodo odnosi iskreni, sproščeni in boste imeli vso potrebno podporo za vaš nadaljnji uspeh. 

Strelec

Angel Komunikacije vas danes vabi v iskrenost. Kvaliteta energij bele barve vas podpre v modrosti, da lažje izrazite svoja iskrena čustva in misli, kar vam bo pomagalo razrešiti vse težave in nesoglasja iz preteklosti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in lažje vam bo šlo.

Kozorog

Angel Vztrajnosti vas danes vzpodbuja, da nadaljujete v svoji smeri. Na ta način in s podporo energij oranžne barve, ki vam vnese pozitiven odnos do življenja, boste lažje opustili strahove, ki vas odmikajo od dobrega življenja. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite.

Vodnar

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da bolj lahkotno pogledate na vse okoli sebe. Zdravilne energije vijolične barve bodo blagodejno vplivale tako na vaše misli kot čustva in lažje boste spustili kontrolo nad vsem. To vam bo prineslo mir in pozitivno vplivalo na vsa področja.

Ribi

Angel Veselja vas danes objame in s podporo energij marelične barve boste sijali, saj se vam bo okrepilo zaznavanje sebe in lažje boste vse stvari postavili čisto na novo. S tem boste razrešili tudi marsikatero težavo in dvom v odnosih, ki vam veliko pomenijo. Sprostite se in sprejmite vse novo, ki prihaja v vaše življenje. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.