Angelski dnevni horoskop za 17. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Moči vam danes daje podporo pri vsem, kar si želite narediti na novo, drugačno, unikatno. Daje vam zagon, da naredite spremembe v načinu razmišljanja, delovanja in z unikatnostjo lahko pridobite tudi spoštovanje drugih. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da se stvari postavijo na pravo mesto.

Bik

Angel Jasnosti vam bo pomagal izboljšati vašo komunikacijo in pogledati na celotno situacijo širše. Ne dovolite, da vas vaš notranji svet umakne v samoto. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se začnite sprejemati drugačnost.

Dvojčka

Angel Ljubezni vam bo pomagal odpreti srce in videti lepoto življenja skozi srce. Danes lahko z njegovo pomočjo osvobodite vsa čustvena bremena preteklosti in se predate življenju bolj lahkotno. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Zaupanja vam daje vso podporo in vam pomaga, da si zaupati tako kot vam zaupajo drugi, saj boste tako okrepili svojo vrednost v odnosih. Zdaj je čas, da naredite korak naprej in samo sledite vibraciji v okolici, da se vaši odnosi okrepijo.

Lev

Angel Jasnosti vam bo pokazal, kako se postaviti zase, kako ohraniti svoj mir. Daje vam podporo v komunikaciji in odnosih, da jasno vidite, kje so meje, do koder dovolite drugim ljudem. Večkrat na dan se spomnite na dnevnega Angela, ki zna z vami ostati več dni.

Devica

Angel Notranjega reda vam bo danes pomagal, da sledite in opazujete vse dogodke in spremembe brez vpletanja. Na reakcije iz okolice ne reagirajte in sprejmite podporo za spreminjanje v sebi in okoli vas.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Optimizma vam pomaga, da svojo energijo uporabite zase, se ne ozirate na druge in svojo dobro voljo širite naokoli. Ne zapletajte se v razgovore in razlage, samo dovolite, da vas dnevni Angel vodi k temu, kar vas veseli.

Škorpijon

Angel Obstoja vas bo vodil skozi današnji dan, da vam pokaže, da ste vi tisti, ki ste pomembni in se posvetite sebi. Z njegovo podporo boste lažje spustili nadzor nad drugimi ljudmi, saj ima vsak svojo resnico in svojo pot. Pri tem spustite svojo trmoglavost in dovolite, da vsak poskrbi zase.

Strelec

Angel Akcije vam bo danes predal podporo, da dobite in spoznate prave ideje, prave zamisli za vaš napredek in se lotite načrtovanja, kar vam bo dalo nove temelje na vseh področjih življenja. Čutite podporo vašega dnevnega Angela, da boste odprti za novo.

Kozorog

Angel Novih začetkov vas bo aktiviral, da z odprtimi rokami sprejmete vse darove, ki vam jih daje življenje v tem trenutku. Spremembe vam lahko trajno spremenijo življenje, zato se ne upirajte in ne iščite izgovorov, da še ni pravi čas in da niste pripravljeni.

Vodnar

Angel Vztrajnosti vas bo aktiviral pri vsem, kar boste načrtovali kot dolgoročno in vam dajal vso potrebno podporo, da izpeljete stvari in naredite temeljne premike za prihodnost. Mogoče se boste čudili sami sebi, od kje vam ideje in volja. Vztrajajte.

Ribi

Angel Opuščanja vam daje podporo, da ločite, kaj je aktualno in kaj ne, da opustite vse, kar je sedaj samo še preteklost. Tako boste pridobili na svoji moči in določena čustva preteklosti boste lahko mirno opustili.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.