Angelski dnevni horoskop za 17. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da se posvetite rešitvah na poslovnem področju in realizirate vse potrebno, da se stvari začnejo uresničevati. Dobro bi bilo, če se umaknete nekam na samo, da ni negativnih zunanjih vplivov. Povezujte se z vašim dnevnih Angelom, da vam pri tem pomaga.

Bik

Angel Odpuščanja vas danes podpre, da odpustite sebi za vsa pretekla dejanja in spustite stara čustva, ki vam povzročajo strahove. Na ta način se boste lahko osredotočili na sedanjost in se lotili načrtov za prihodnost. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vam danes pomaga, da skozi sproščenost in brez pričakovanj, ki jih imate do okolice, aktivno sodelujete pri spremembah v družinskem okolju. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Rak

Angel Notranjega Miru vas v današnjem dnevu vodi do spoznanj, da je notranji mir in fokus tisto, kar potrebujete, da se ne zapletate v stare vzorce čustovanja in mišljenja. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste uspeli.

Lev

Angel Moči vam bo danes pomagal, da ostanete zvesti sebi, intuiciji in ne popuščate pod pritiski bližjnih. Vztrajajte pri tistem, kar verjamete, da je prav, saj boste na ta način ohranili in okrepili svojo moč.

Devica

Angel Sprejemanja vas danes vodi k odprtosti sprejemanja vsega, kar se dogaja na področju odnosov. Dobili boste nove ideje, zamisli, sprostite se in samo sprejemajte. Skozi sodelovanje z vašim dnevnim Angelom boste osvojili dobre energije.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zbranosti vam danes pomaga, da ne zapadete v pretirano čustvovanje in romantično izkazovanje čustev, saj si lahko okolica ustvari napačne predstave. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, sodelujte z njim.

Škorpijon

Angel Zaključka vas danes vodi k sistematičnemu pregledu vaših stroškov in vašega časa. Na ta način boste dobili vpogled, kaj v tem trenutku še potrebujete, da se vzpostavi nov red in pridete do rešitev.

Strelec

Angel Sreče vas danes podpre pri vsem, česar se boste lotili, če boste le sproščeno sodelovali skozi dan. Čeprav se vam bo zdelo, da se nič ne dogaja, boste konec dneva začutili sproščenost, osvežitev, pripadnost in ne bo vam težko sprejeti lepote sedanjosti in življenja nasploh. Dnevni Angel lahko z vami ostane tudi dlje časa, spomnite se nanj.

Kozorog

Angel Harmonije vam bo danes pokazal, da lahko s predanostjo in zvestobo sebi in bližnjim, prikličete v vaš dom harmonijo, veselje in srečo. Sodelujte z bližnjimi in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vam bo lažje narediti ta preskok.

Vodnar

Angel Odnosov vam bo danes v podporo, da s pomočjo njegovih energij in vaše intuicije dobite boljši vpogled v vaše odnose. Sprostite se in opazujte, da dobite realno sliko ter ne si ne dovolite, da vas pretirana čustva drugih zmedejo.

Ribi

Angel Prisotnosti vam bo skozi današnji dan pomagal, da se osredotočite na sedanjost. Utesnjenost, žalost, zamere, razočaranja so stvar preteklosti in jim dovolite, da odidejo. Tako se bo zgodila osvoboditev v vaši notranjosti, saj vas vaš dnevni Angel vodi in spodbuja k temu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.