Angelski dnevni horoskop za 17. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Optimizma vas danes odpre k srčnemu dogajanju dneva. Ne krivite druge, če se stvari ne izpeljejo k vaš prid, ampak dovolite, da bolj sproščeno pogledate na vse skupaj in našli boste rešitve za nadaljevanje po poti do zastavljenih ciljev. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Odnosov vam danes pomaga, da uredite vaše odnose.Ugotovili boste, kaj in koliko lahko sami prispevate, da bodo odnosi bolj sproščeni, lahkotni in iskreni. S podporo vašega dnevnega Angela se boste lažje izrazili in vnesli nov val svežine v odnose.

Dvojčka

Angel Samostojnosti vas danes podpre v spoštovanju samega sebe, svojega dela in dela drugih. Z vsakodnevno prakso izpilite svoje spretnosti in talente, kar vam bo dvignilo samozavest in bolj boste osredotočeni nase in na svojo poslovno pot. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite njegovo moč.

Rak

Angel Veselja vas skozi današnji dan usmerja na način, da se umaknete od stresnih situacij. Pojdite v družbo ljudi, ob katerih ste lahko točno to, kar ste in se veselite novih priložnosti, ki se vam ob tem odpirajo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite.

Lev

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. Dovolite si pokazati čustva in pozitivno boste presenečeni nad reakcijo na drugi strani. Sledite svojemu srcu, naj vam ljubezen pokaže, kakšno moč in pogum vam lahko prinese.

Devica

Angel izražanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Izrazite svoje mnenje in sprejmite tudi mnenje drugih. Tako boste lahko prišli do novih idej, ki vam bodo pomagale postaviti nove temelje za vašo osebno moč. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščanja vas skozi dan vodi neobremenjeno. Sproščenost vas popelje k druženju in spoznavanju novih ljudi, stvari. Sedaj je za vas odličen čas za premik naprej in s sprejemanjem podpore vašega dnevnega Angela vam bo šlo odlično.

Škorpijon

Angel Umika vas skozi današnji dan vabi, da se umaknete od drugih. Na ta način boste lažje ugotovili, kje se zatikate tako v odnosih kot v poslu. To vam bo prineslo globinsko sprostitev in voljo, da sprejmete izzive, ki se vam ponujajo. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Akcije vam bo dal zagon, da se posvetite in uredite vse poslovne zadeve do konca. Ne nasedajte čustvenim provokacijam, če vas vaš dnevni Angel usmerja na pot rešitve projektov in zaključkom le teh. Vztrajate in sprejmite podporo, da se okrepi vaša samozavest in poslovna integriteta.

Kozorog

Angel Premikov vas bo danes podprl v odločitvah, ki vas bodo vodile do novih poti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in ga večkrat na dan pokličite, da boste z njegovo močjo in vašo vztrajnostjo lažje sodelovali v spremembah in naredili osebne premike do boljšega življenja.

Vodnar

Angel Predanosti vam bo skozi današnji dan v pomoč, da boste ostali predani sebi in svojim ciljem. Z njegovo pomočjo boste lažje izrazili sebe, svoje ideje in cilje ter si tako zagotovili uspeh na poslovnem področju.

Ribi

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem. Preživite čas zunaj v naravi, da si okrepite življenjsko energijo. Tako boste izboljšali tudi odnose z bližnjimi, kar vam bo prineslo dolgoročne koristi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.