Angelski dnevni horoskop za 17. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Možnosti vas danes podpre v načinu sprejemanja in odločanja v življenju. Lahko izberete lažjo možnost, se sprostite in dovolite, da vam prihodnost prinese odgovor. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Ljubezni vas danes podpre v sproščenosti. Dovolite si nežnosti in predanosti tako do samega sebe kot v odnosih, kar vam prinese dobre, pozitivne energije, s katerimi lahko začnete dojemati sebe in življenje bolj lahkotno in sproščeno.

Dvojčka

Angel Komunikacije vas vodi skozi današnji dan v iskrenosti. Do bližnjih bodite pozorni in jim naklonite več časa, a bodite pri tem srčni in iskreni. To vam bo prineslo sproščenost in veselje v odnose, kar bo okrepili vaš notranji mir in stabilnost v družini.

Rak

Angel Lahkotnosti vas danes vodi v zaupanju sebi in bližnjim. Imate vso podporo, da se sprostite in ste točno to, kar ste, saj vam le to prinese več življenjske energije, kar osreči tudi bližnje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Lev

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah, da si uredite vaše življenje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli pomembne odločitve in okrepili svojo močno voljo in pogum za spremembe. Vse ostalo bo sledilo tem spremembam.

Devica

Angel Sodelovanja vam danes pomaga v sodelovanju z drugimi. Ugotoviti morate samo, kaj je za vas v tem trenutku najbolj pomembno in to tud izraziti. Sprememba se začne najprej v vas in nato šele v okolici. Sprejmite današnji navdih in podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vas vodi skozi današnji dan k osvobajanju navezav na določene ljudi. Postavite se zase in z ljubeznijo do sebe boste lažje spremenili način čustvovanja in sodelovanja z drugimi, kar vas bo osvobodilo in notranje okrepilo.

Škorpijon

Angel Sproščanja vas danes vabi v sprostitev vašega uma. Posvetite se fizičnemu telesu, lotite se aktivnosti, pri katerih uživate. S tem boste prišli do svoje prave energije in notranje moči, da se lahko sprosti tudi um, kar vas bo podprlo pri pozitivnih spremembah. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Strelec

Angel Optimizma vas danes podpre v načinu sprejemanja sebe. Z njegovo pomočjo boste lažje začutili svoje potrebe in želje po spremembah in jih z veseljem delili z okolico. S tem boste privabili druge, da vam sledijo, kar bo okrepilo vašo voljo in optimizem, da naredite premik naprej.

Kozorog

Angel Predaje vam danes pomaga videti, da je čas za postavitev novih temeljev. Kar ste do sedaj počeli, vam bo v pomoč, da naredite stvari na novo in se predate tako vodstvu vašega dnevnega Angela, da vas pri tem usmerja in vodi kot tudi vodstvu vaše Duše.

Vodnar

Angel Odločanja vas danes vodi k dobremu sodelovanju in uresničevanju vaših idej na poslovnem področju. Ne dovolite, da vam okolica odmakne pozornost na delu in načrtih, če vas vaš dnevni Angel podpira, da ste osredotočeni nase in na delo.

Ribi

Angel Sprejemanja vas bo podprl pri sprejemanju novega načina življenja. Na vse okoli sebe poglejte s srcem in se odprite za vse novo in drugačno. S tem boste prišli do svoje prave energije in notranje moči, kar vas bo podprlo pri pozitivnih spremembah. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.