Angelski dnevni horoskop za 17. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SAMOZAVESTI vas potegne danes v odlično počutje. Verjetno boste tudi  pretiravali, a to ne bo nikogar motilo in vam bodo želje kar izpolnjevali. 

Bik

ANGEL PRIPRAVE na dogajanje vas bo skrbno usmerjal vse kar je potrebno, da dobite dober občutek sodelovanja in uspešnost. Predajanja čustvom ne boste obžalovali. 

Dvojčka

ANGEL PRESENEČENJA vam postavi vse na glavo – zmeša štrene v odnosih. Poskrbel bo, da vas določena oseba čisto prevzame in vsako misel namenite samo še njej. 

Rak

ANGEL KOMUNIKACIJE vas je zvabil v pretirana čustvena priznanja s prijatelji. Ste jih prestrašili in bodo to uporabili proti vam?

Lev

ANGEL JEZE vas obda vsakič, ko ne gre po vaše, kar pa okolice niti ne zmoti. Več uspeha boste imeli v poslu ali službi, doma pa počakajte na priložnost, ko boste lahko naredili red. 

Devica

ANGEL REDA IN HARMONIJE  je z vami, ga pa skozi kopreno zmede in občutka nemoči sploh ne boste opazili. Ampak, tako je vsakič, ko ste preobčutljivi, a ne? 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL OPTIMIZMA bo pomagal videti rešitve na dolgi rok. Kot vedno, boste tudi sedaj pripravljeni narediti vse in sodelovati v aktivnostih. 

Škorpijon

ANGEL SPREMEMB vas opogumi, da se lotite vsega, kar ste si želeli. Bolj kot boste sproščeni, lažje sprejmete vsak izziv. 

Strelec

ANGEL ISKRIC in STRASTI vam mesa glavo in ustvarja malo zmede. Pri delu se lahko trudite, a tale podpora bo fokus obračala po svoje. 

Kozorog

ANGEL INTUICIJE želi, da se mu čisto predate – čudeži se lahko zgodijo. Potrebna je sprotna komunikacije da življenje spreminjate z lahkoto.

Vodnar

ANGEL PRIJATELJSKE POMOČI vam je na voljo, da naredite nekaj čisto novega – poiščite ga, uporabite ga. S tem spremenite odnose in ljudje začnejo drugače gledati na vas. 

Ribi

ANGEL OPTIMIZMA vas kljub pretirani čustvenosti vodi v prave stvari, da prisluhnete najprej praktičnemu razumu in naredite vse potrebno.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot