Angelski dnevni horoskop za 17. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Prosite jih za pomoč in sodelujte z njimi in  vsem, kar vam bo prinesel današnji dan. Čas je, da se osredotočite na svojo prihodnost ter začnete aktivno sodelovati. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Bik

Angel Zvestobe vam danes pomaga, da sledite sebi. Tako boste izhajali iz svojega notranjega miru, ki vas bo vodil naprej, brez slabe vesti, kaj si o tem misli okolica. Dosegli boste veliko, samo bodite zvesti sebi in svojim željam in lažje boste izkoristili vse priložnosti za vaš uspeh.

Dvojčka

Angel Strasti vam bo skozi današnji dan v pomoč, da začnete aktivno ustvarjati svoj vsakdan in s tem boljšo prihodnost. Ta nova energija vas bo osvežila in vam dala moč, da sprejemete pomembne odločitve za dobre korake naprej. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vzpodbuja.

Rak

Angel Moči vas podpre v moči, da prevzamete odgovornost zase. Prevzemite vodstvo in pokažite, kaj zmorete, da se lahko poslovne zadeve uspešno izpeljejo. To bo okrepilo vašo samozavest in odločnost, da se življenje odvije skladno z vašimi načrti.

Lev

Angel Sproščenosti vam bo danes pomagal, da se sprostite. Dovolite si prenovo telesa in duha ter se osredotočite na tisto, kar vam prinese sladkost in radost. S tem se boste čustveno razbremenili, sprostili napetosti fizičnega telesa in se osvobodili pritiskov drugih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Devica

Angel Optimizma vam danes podpre, da se sprostite in bolj zaupate sebi in drugim. Lahko da boste čutili nemir in nejasnost, samo dovolite in zaupajte vašemu dnevnemu Angelu, da vas pri tem usmerja in se odprete za vse lepote in čudeže, ki vam jih pripravlja življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zbranosti vas podpre, da ste osredotočeni nase in svoje cilje. Tako boste lažje sledili svoji poti in se umaknili od motenj s strani drugih, kar vam bo prineslo pozitivne spremembe tudi v odnosu do sebe in življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sledite svojim ciljem.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas bo vodil skozi današnji dan, da lažje sledite vsemu, kar se dogaja okoli vas. Tako boste prejeli vsa potrebna sporočila, ki so za vas pomembna, da si postavite trdne temelje za finančno neodvisnost. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Strelec

Angel Akcije vam bo danes dal zagon za vse spremembe na poslovnem področju. Vsa dosedanja prizadevanja vam bodo pomagala, da se lažje osredotočite na nove projekte, zaupate vase in sprejmete pomembne odločitve, da naredite točno tisto, kar vas bo pripeljalo do uspeha.

Kozorog

Angel Reda vas danes aktivno podpre pri iskanju rešitev, da se življenje obrne v optimalno smer. Ugotoviti morate samo, kam gre vaša pozornost in s tem tud vaš čas in denar. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vpeljete v svoj vsakdan red, ki vam bo pomagal v nadaljnjih korakih do boljšega in lepšega življenja.

Vodnar

Angel Samostojnosti vas danes podpre v lahkotnosti. Na ta način boste v najbolj optimalnem času naredili vse, kar ste si zastavili in posvetili svoj čas tudi osebi, ki je za vas pomembna. To vam bo prineslo več zadovoljstva in veselja in pridobili boste na notranji moči.

Ribi

Angel Jasnosti vas bo danes usmerjal, da sodelujete v aktivnostih dneva. Ne zapirajte se v svoj sanjski svet  in sprejmite njegovo podporo, da boste lažje osredotočeni na tukaj in zdaj ter s tem ugotovili, kaj vas veseli in v čem ste dobri. To bo izboljšalo vaše počutje in vam prineslo nove sveže energije.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.