Angelski dnevni horoskop za 18. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes podpre v lahkotnosti. Tako boste prejeli vsa potrebna sporočila in žarki zlate barve vas bodo okrepili v razumevanju drugih, kar bo prineslo zaupanje vase in vašo vrednost v javnosti. Sprejmite podporo in sodelujte na način, ki bo sprejemljiv tako za vas kot druge. 

Bik

Angel Miru vam bo danes pomagal, da spustite vsa bremena preteklosti. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij modre barve boste lažje fokusirani nase in na svoje občutke. Tako boste prišli do spoznanj, kaj vas bremeni i česa več ne potrebujete. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Dvojčka

Angel Optimizma vas danes vabi, da mu sledite. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve boste prišli do novih idej, ki vam bodo dale voljo in pogum, da uresničite svoje sanje. Sodelujte in življenje se bo postavilo na popolnoma nov nivo.

Rak

Angel Sprejemanja vas danes podpre v sproščenosti. S podporo energij marelične barve se boste lažje predali sedanjemu trenutku, ki v vaše življenje prinaša nove ljudi in nove poti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas usmeri k pravim ljudem, vse ostalo bo sledilo.

Lev

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal, da se prenehate ozirati na druge. Zdravilne energije indigo barve vas podprejo v jasnosti in vam okrepijo intuicijo, kar vam bo v pomoč, da spustite pričakovanja do drugih in sledite svoji poti. To bo dolgoročno pozitivno vplivalo tudi na vaše bližnje.

Devica

Angel Lahkotnosti vas vodi skozi današnji dan. Prepustite se njegovemu vodstvu in zdravilne energije roza barve  vas bodo objele, pomirile in prinesle občutek nežnosti, topline, da lažje sprejmete vse, kar se dogaja v in okoli vas. Zaupajte, da ste na pravi poti in vse se bo uredilo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Samostojnosti vas danes vzpodbuja, da prevzamete odgovornot zase in s podporo energij rumene barve se boste okrepili v moči, kar bo v vas aktiviralo strast in pogum, da naredite vse, kar je potrebno za uresničitev ciljev. Sodelujte in bodite aktivni.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes vodi k osvobajanju določenih vzorcev. Žarki oranžne barve vas bodo osvežili in sprostili in lažje boste ugotovili, kaj vam jemlje čas in energijo. Zadihajte v nove energije in postavite meje drugim ter pričnite kreirati življenje po svoje.

Strelec

Angel Odločanja vas danes podpre pri spremembah. S podporo energij turkizne barve boste lažje zadihali in polni želje po novem, drugačnem in boljšem življenju začeli ustvarjati načrte za prihodnost. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete. 

Kozorog

Angel Poguma vam bo danes dal moč, da se soočite s svojimi strahovi. Zdravilne energije rdeče barve vam bodo prinesle pozitivne misli, sledila bodo pozitivna čustva in polni energije se boste lažje izpostavili javnosti. To vas bo notranje osvobodilo in zavedati se boste začeli svojih talentov.  

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes vabi, da sledite sebi. Z njegovo pomočjo in podporo energij zelene barve boste sprostili tako vaš um kot vaše telo in se lažje pogovorili o vsem, kar je pomembno za vas. Sprejmite tudi mnenja drugih, da lažje pridete do rezultatov in materialnih dobrin.

Ribi

Angel Zbranosti bo danes z vami. S sprejemanjem njegove podpore in zdravilnih energij vijolične barve boste prišli do spoznanj, kaj morate spremeniti, da vas okolica ne umakne od sebe in ostanete v svojih dobrih energijah. To vam bo prineslo mir, sprostitev in hkrati tudi veselje. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.