Angelski dnevni horoskop za 18. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Hvaležnosti vam bo danes pomagal v sproščenosti. Zadihajte v zdravilne energije zelene barve, ki vam bodo prinesle spoznanja, koliko podpore in naklonjenosti imate od bližnjih, čeprav ste do njih velikokrat prav sovražno nastrojeni. Sprejmite nove energije hvaležnosti in se veselite življenja.

Bik

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Potrebujete svoj mir, da uredite svoje misli in čustva, pri tem pa vam pomaga marelična barva s svojimi nežnimi energijami, da lažje začutite sebe, svoje potrebe in dobite realno sliko, kje pravzaprav ste v tem trenutku. Tako se boste prenehali boriti sami s seboj.

Dvojčka

Angel Miru vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij vijolične barve se boste lažje posvetili sebi in svojim željam, potrebam. Čas je, da domači sami poskrbijo zase in prevzamejo del odgovornosti. S tem se bo vzpostavil nov nivo sodelovanja, spoštovanja in razumevanja drug drugega.

Rak

Angel Sodelovanja vas bo danes lahkotno vodil skozi odnose. Pokažite svoj interes in podpora energij rdeče barve vam bo v pomoč, da se odprete drugim in z zanimanjem poslušate njihovo mnenje, kar vas bo zbližalo in vam prineslo več strasti ter pomagalo do boljšega počutja in povabili boste nove energije v svoje življenje.

Lev

Angel Sprejemanja vam danes pomaga do spoznanj. Zdravilne energije oranžne barve vas bodo podprle v čutenju sebe, svojih želja in s sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje ugotovili, kje potrebujete spremembe in kaj lahko sami za to naredite, da v vašo bližino privabite ljud z enakimi interesi.

Devica

Angel Komunikacije vas danes vabi k lahkotnosti. Pri tem vas bodo podprle tudi energije svetlo modre barve, da iskreno in iz nivoja srca komunicirate z vašimi domačimi. S tem boste vnesli spoštovanje, harmonijo in razumevanje v vaše odnose, kar vam bo vsem prineslo nova spoznanja o vrednotah življenja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spreminjanja vas danes podpre v iskrenosti. Sodelujte z drugimi, vendar ostanite zbrani v sebi in izhajajte iz svojega notranjega miru v odnosu do vsega, kar se bo dogajalo. Dovolite, da vas ovijejo energije zlate barve in predajo podporo za ustvarjanje in kreiranje življenja, kot si ga sami želite.

Škorpijon

Angel Sproščanja vam danes daje podporo v sproščenosti in lahkotnosti. Spustite svoja prepričanja in dovolite, da vas vodijo energije magente barve, ki vam bodo pokazale, kako se lahko vse razreši po naravni poti brez pritiskov. Začutili boste nov val energije in s tem razbremenili napetost v vašem domu.

Strelec

Angel Priložnosti vas bo danes spremljal in podpiral. Imate njegovo podporo in podporo energij roza barve, da se pogovorite z domačimi o vaših idejah in skupaj naredite načrt, kako do skupnih projektov, ki bodo v veselje in zadovoljstvo vseh. To vam bo prineslo sprostitev in moč za spremembe in korake naprej.

Kozorog

Angel Srčnosti vas danes vabi, da se odprete svojim bližnjim. Podpora zdravilnih energij oranžno rumene barve vam bo pomagala vzpostaviti ravnotežje notranje moči in kako s srčnostjo in iskrenostjo okrepiti in poglobite odnose z bližnjimi.  S tem boste umirili čustvena nihanja in lažje prevzemeli odgovornost za svoja dejanja.

Vodnar

Angel Odnosov vas vodi k sodelovanju z bližnjimi, da skupaj ustvarite nove temelje. Odprite se podpori zdravilnih energij bele barve, ki vam bodo dale moč in voljo za sodelovanje, da skupaj naredite načrte, kar bo prineslo v odnose več veselja in  razumevanja. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Ribi

Angel Ljubezni vas bo danes objel in usmerjal skozi dan. Sproščenost vas bo vodila v strpnost z drugimi in podpora mavričnih barv bo okrepila vaše počutje in čedalje bolj vam bo jasno, kaj si želite in kako to doseči. Dnevno Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.