Angelski dnevni horoskop za 18. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sprejemanja vas danes podpre v spremembah. S podporo energij zlate barve boste prišli do spoznanja, da je vaša moč v vas samih, zato izrazite svoje mnenje in čustva ter dovolite drugim, da naredijo enako. Tako boste okrepili odnose z bližnjimi in izboljšali svoje počutje.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sproščenosti in podpora energij marelične barve vas bo odprla za pozitivne spremembe, da lažje iskreno in odkrito sodelujete z drugimi. S  tem boste postavili nove temelje ne samo v odnosih, ampak na vseh področjih.

Dvojčka

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal, da sledite notranjemu glasu. S podporo energij srebrne barve boste lažje na celotno situacijo pogledali drugače in se otresli starih navad. Pozitivno boste usmerjeni v vse spremembe, kar bo imelo velik vpliv na vaš nadaljnji razvoj.

Rak

Angel Notranjega Miru vam danes pomaga, da se umaknete od drugih. Zdravilne energije turkizne barve vam bodo prinesle svežino in lažje se boste sprostili in globinsko regenerirali. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da okrepite fizično telo, razbremenite svoje misli in čustva.

Lev

Angel Hvaležnosti vas danes podpre, da se posvetite sebi. Podpora energij marelične barve vam bo odgnala utesnjenost in utrujenost, samo sprostite se in dovolite, da se vse postavi na svoje mesto. Tako se boste osvobodili vseh negativnih vplivov, ki jih res več ne potrebujete.

Devica

Angel Komunikacije vas danes vodi k iskrenosti. Pri tem vam bodo v pomoč energije rdeče barve, da se postavite zase in iskreno pogovorite. S tem se boste osvobodili ujetosti v določene odnose in lažje zadihali. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Osvobajanja vam bo danes pomagal, da se posvetite skrbi zase in s podporo energij magente barve se boste lažje predali novim energijam in naredili vse potrebne spremembe, da izboljšate svojo fizično kondicijo in s tem okrepite nivo dobrih energij.

Škorpijon

Angel Podpore vas danes podpira, da se osredotočite nase in s podporo energij oranžno rumene barve boste lažje postavili sebe na prvo mesto. Tako boste ugotovili, kaj vas veseli in v čem ste dobri. Danes bo optimalen dan za to, izkoristite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vam pokazal, kako lahko je vse skupaj, če se predate vibraciji ljubezni. S podporo energij roza barve vam ne bo nič težko in nihče vam ne bo mogel ničesar očitati. Naj vas vaš dnevni Angel vodi v igrivost in lahkotnost. 

Kozorog

Angel Spoznanja vam bo danes pomagal, da uredite svoje misli in čustva. Z njegovo pomočjo in podporo energij rumene barve boste našli voljo in moč, da pridete do svoje resnice, kar vam bo povrnilo optimizem in odprlo nove poti v razumevanju sebe in življenja nasploh.

Vodnar

Angel Odnosov vas danes podpre v spremembah. Odprite svoje srce in pomagajte bližnjim, če vas prosijo za pomoč. S podporo energij indigo barve boste vse skupaj lažje izpeljali, pri tem pa prišli tudi do novih spoznanj, ki vam bodo olajšala marsikatero stvar v življenju. 

Ribi

Angel Svobode vas danes vabi, da se osredotočite nase, na svojo srečo. Podpora energij zelene barve vas vabi v naravo in in vas dodatno podpre pri odločnosti, da najdete najbolj optimalno pot v optimalnem času za vas. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.