Angelski dnevni horoskop za 18. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Jasnosti vas danes vabi, da mu sledite. Zdravilne energije srebrne barve vas bodo objele in pokazale, kako se umakniti od vplivov okolice in lažje slediti sebi. S tem boste izboljšali svoje počujte in se notranje sprostili, kar vam bo dogoročno koristilo.

Bik

Angel Osvobajanja vas danes vabi, da z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve, ki vam prinesejo vibracije harmonije, izrazite svoje srčne želje in se s tem osvobodite vsega starega. Vaš interes in odločnost bodo zaznali tudi drugi, vas podprli, kar bo pozitivno vplivalo na vsa področja.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem energij bele barve boste prejeli dodatno svežino, svobodo in lahkotnost, kar vas bo naredilo privlačne za okolico. Ljudje vam bodo sledili in ne bo se vam težko odpreti za vse novosti, ki vam jih prinaša sedanjost. Tako se boste osvobodili ujetosti in negotovosti. 

Rak

Angel Mehkobe vas danes podpre v sprejemanju sebe. Zdravilne energije roza barve vas bodo objele in lažje se boste sprostili ter v situacijah izhajali iz prostora notranjega miru. Tako ne boste razpršeni v mislih in zunanjih situacijah. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in se mu predajte. 

Lev

Angel Miru vam bo danes v pomoč, da se umaknete od vplivov okolice in naredite načrte za prihodnost. Kvaliteta energij indigo barve vam bo umirila misli, da boste bolj jasno videli, kje morate narediti spremembe in pridete do več veselja in zadovoljstva. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in vse skupaj bo lažje. 

Devica

Angel Odnosov vam bo danes pomagal, da se soočite z določenimi ljudmi. S podporo energij modre barve boste lažje prišli do zaupanje vase in tako na najlažji način skomunicirali vse tisto, kar vas bremeni, da se znebite teže preteklosti. Ne umikajte se, sprejmite podporo in se pomirite s seboj.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Samostojnosti vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij rumene barve boste začutiti notranjo moč, da nadaljujete s svojim dosedanjim delom in ostanete zvesti sebi. Nič ni v tem trenutku pomembnejše od vas, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

Škorpijon

Angel Iskrenosti vas danes vabi, da mu zaupate in zdravilne energije turkizne barve vam bodo pomagale pri razumevanju sebe, kar vam bo pokazalo nove poti. Lažje boste sprejeli vse novo, spremenili način razmišljanja in naredili osebni preboj. 

Strelec

Angel Sproščenosti vas danes podpre v odločnosti. Podpora energij zelene barve vam bo prinesla nove sveže energije harmonije, da lažje ugotovite, kaj in kdo jemlje vaš čas in energijo. Sprejmite podporo in pokažite odločnost, da se postavijo novi temleji na vseh področjih.  

Kozorog

Angel Spreminjanja vam bo danes dal voljo in zagon, da naredite določene spremembe. Kvaliteta energij rdeče barve vas bo vzpodbudila, da sprejemete odgovornost za svoje delo in začnete pri tem tudi uživati. To bo okrepilo življenjsko energijo in lažje boste sodelovali v vseh spremembah.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes vodi v lahkotnosti. Energije vijolične barve bodo globinsko prečistile vaš um, da iskreno zaprosite druge za pomoč. Vse informacije, ki jih boste dobili, vam bodo pomagale do jasne slike, kaj morate narediti, da se življenje premakne v pozitivno smer.

Ribi

Angel Prijateljstva vas danes vabi v sproščenost. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžne barve boste preko večjega čutenja sebe lažje pokazali svoja prava čustva in s tem izkazali spoštovanje do sebe kakor tudi drugih. Tako se bodo odnosi popeljali na višji nivo. Vaš dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.