Angelski dnevni horoskop za 18. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL AKCIJE pomaga urediti doma vse samostojno. Če ste želeli sodelovanje domačih, potrebujete več občutka za komuniciranje, vas pa akcija sprosti in prav paše, a ne?

Bik

ANGEL REDA je tu za vas, da se vaše zadeve poštimajo. Ko se usmerite v spremembe, vam pomaga in uspelo vam bo v kratkem času nered umakniti.

Dvojčka

ANGEL KOMUNIKACIJE vam ponuja čas za dobro pripravo in učenje izražanja tistega, kar vam je res pomembno. Kako konkretni bodo vaši predlogi?

Rak

ANGEL REŠITEV se pokaže v trenutkih zmede, da vam pomaga izkoristiti čas za pomembne stvari. Sledite mislim in idejam, ki se vam na prvi pogled zdijo hladne.

Lev

ANGEL DRUŽENJA tokrat poskrbi za dobre medsosedske odnose – sedaj je čas da se dogovorite tudi za kakšno skupno praznovanje. Ste si vi želeli poskrbeti za zabavo in organizacijo vsega?

Devica

ANGEL LJUBEZNI čaka, da ga prepoznate tudi v odnosih z domačimi – pogrešajo vas, poglejte, če lahko tudi njim danes namenite posebno pozornost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROSTITVE vam pomaga do spoznanj, komu se izogniti v teh predprazničnih dneh. Tudi ko ne veste, kaj točno pričakovati, bo z vami, da se ne obremenite po nepotrebnem.

Škorpijon

ANGEL SPREJEMANJA pomaga pri uvajanju dobrih novosti. Poglejte kaj vas lahko sprosti, saj na plan silijo zatrta čustva in hrepenenja in razmislite.

Strelec

ANGEL DOBREGA POČUTJA vas polno aktivira in pomaga, da se stvari lotevate bolj sproščeno. Koliko ste tudi sami pripravljeni vložiti v dolgoročno sproščenost?

Kozorog

ANGEL LJUBEZNI vas začne prebujati v novo realnost. Pomaga vam otresti se strahu in si dovoliti čutiti lepo. Sprostitev vam odpira spoznanja in usmeritve za prihodnost.

Vodnar

ANGEL VESELJA vas čaka med prijatelji, da si malo oddahnete od strogosti do sebe. Čas je, da se posvetite sebi, potem pa se med prijatelji poveselite kot v starih časih.

Ribi

ANGEL ZADOVOLJSTVA vas objame, vseeno pa skrivnosti ne boste razkrili nikomur. Malce vraževerja ne škodi, angel pa vam pomaga ohraniti dobro počutje vse do realizacije.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot