Angelski dnevni horoskop za 18. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vam danes pomaga, da se odmaknete od energij okolice in zdravilne enerije bele bave vam bodo prinesle potrebno svežino in čistost, da  spustite vsa svoja pričakovanja. Prepustite se toku današnjega dneva in opazujte, kam vas vodi vaše srce.

Bik

Angel Moči vam danes da zagon, da naredite določene korake in se postavite zase. Zdravilne energije rumene barve vas bodo poživile in vzpodbudile dobro voljo. Samozavestno se boste lotili vseh stvari, ki vam bodo prišle pod roke, kar vas bo razbremenilo in vam prineslo uspeh v naslednjih dneh. 

Dvojčka

Angel Ljubezni vas bo danes objel in s podporo energij roza barve, ki vam prinesejo mehkobo in vas ovijejo v nežnost, se boste iskreno in strastno predali energijam ljubezni. To vam bo prineslo nove sveže energije za nadaljnje korake. Sprejmite podporo in preživite dan na drugačen način.

Rak

Angel Miru vas danes podpre, da ostanete osredotočeni nase. Zdravilne energije srebrne barve vam bodo v podporo, da začutite dragocenost sedanjega trenutka in iz tega izhajate pri vsem, česar se boste lotili. Tako vam bo uspelo dokončati, kar ste začeli in ostal vas bo še prosti čas, ki ga boste znali dobro izkoristiti zase.

Lev

Angel Izražanja vam danes odpre vrata za novosti. S sprejemanjem energij oranžne barve boste prejeli val veselja, radosti in zadovoljstva, kar vas bo aktiviralo v želji po novem, boljšem. Izrazite se tam, kjer je potrebno in se odprite se vse novo, kar prihaja v vaše življenje.

Devica

Angel Privlačnosti vas danes na lahkoten način vabi k sodelovanju z drugimi. Žarki rdeče barve bodo v vas prižgali strast, kar bo pozitivno vplivalo na odnose. Sodelujte v energijah dneva in se sprostite. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlej časa, če ga redno dnevno pokličete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sodelovanja vas vodi skozi današnji dan in kvaliteta energij turkizne barve bo sprostila ves pritisk in negativne vplive okolja. Tako boste lažje sledili sebi in se skozi delo povezali u novimi ljudmi, ki vam bodo prinesli nov način sodelovanja. Čas je za nove začetke, sprejmite podporo in sodelujte.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas danes vzpodbuja, da si vzamete čas zase. Kvaliteta energij vijolične barve vam bo prečistila misli in čustva, kar vas bo privedlo do določenih spoznanj o sebi in načinu delovanja. S tem se bodo pokazale tudi rešitve, sprejmite jih in vpeljite v svoje življenje. 

Strelec

Angel Lahkotnosti vas danes vodi k razumevanju sebe in drugih. Zdravilne energije zlate barve vam bodo pomagale, da se sprostite in zaveste svojega vzorca, ki vas vodi k sodbam. Tako boste opustili del vaše preteklosti in se bolje naučili sebe, druge in samo življenje.

Kozorog

Angel Zraka vas danes vabi v svoj objem, da začutite nov ritem, ki je v in okoli vas. S podporo energij zelene barve, ki vam bo odprla srce, prinesla mir in zadvoljstvo, boste sprejeli podporo vaše Duše, ki vas vodi in usmerja k novemu načinu življenja. Ne upirjate se, dovolite, da se življenje obrne v pravo smer. 

Vodnar

Angel Prisotnosti vam danes pomaga, da ste zbrani tukaj in zdaj. Kvaliteta energij indigo barve vam bo pomagala ohraniti fokus in potrebno jasnost, da ob vsem zunanjem dogajanju ne zamudite priložnosti, ki se vam bodo ponujale. Sprejmite podporo, da stvari stečejo bolj usmerjeno.

Ribi

Angel Umika vas danes vzpodbuja, da se spočijete. Vplivi drugih imajo na vas preveliko težo in s podporo energij modre barve, ki vam bo prinesla mir in širino pogleda, pa tudi vedrost, boste lažje prišli do rešitev in novih spoznanj. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi skozi proces. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.