Angelski dnevni horoskop za 18. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij roza barve, ki vam bodo prinesle sveže energije, prišli do spoznanja, da je včasih dobro počakati na druge in se vse skupaj postavi na pravo mesto. Sodelujte.

Bik

Angel Zbranosti vas danes podpre, da sledite intuiciji. Na ta način in s podporo energij srebrne barve boste lažje v svoj vsakdan vnesli nov red, ki vam pomagal do več fleksibilnosti, a hkrati fokusa v smeri, ki ste si jo začrtali. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lažje.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da stopite iz cone udobja. Kvaliteta energij oranžne barve bo podprla pozitiven odnos do življenja, sprostila vaše misli in lažje  se boste predali čustvom, da vas vodijo. Začutite, kaj vam sporoča vaš notranji otrok in mu sledite.

Rak

Angel Samostojnosti vas usmerja skozi današnji dan, da poskrbite zase. Žarki rumene barve vas bodo objeli, da začutite svojo pravo moč in se odločite, da je čas za globlje spremembe. Lažje se boste organizirali, se lotili novih stvari  in optimistično zrli v prihodnost.

Lev

Angel Zaupanja vas danes podpre v stabilnosti. Kvaliteta energij modre barve vam pomaga, da ostanete v notranji harmoniji in na ta način optimalno izpeljete vse, kar ste si zadali, ne glede na okolico, ki vas bo poskušala pri tem zmesti in izzvati.

Devica

Angel Resnice vam danes pomaga, da pogledate vase in ugotovite, kaj je potrebno spremeniti za več lahkotnosti v življenju. Kvaliteta energij indigo barve vam prinese jasnost in hkrati odločnost, da se tega lotite načrtno in naredite določene zaključke.  S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela, se boste vsega lažje lotili.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zdravljenja vas danes vabi, da se mu predate. Z njegovo pomočjo se boste lažje pomirili s preteklostjo, zdravilne energije bele barve pa vas bodo osvežile in objel vas bo nov val svežih energij. Polni upanja boste ponosno stopili na pot do uresničitve vaših želja.

Škorpijon

Angel Odgovornosti vas danes skozi komunikacijo vodi do pravih odločitev. Pri tem vam bo v pomoč podpora energij turkizne barve, ki vas bo zaščitila pred zunanjimi vplivi, da začutite moč in naredite sproti vse tisto, kar vas ohranja v dnevnem ritmu. Tako vam bo ostal čas še za druge stvari in druge ljudi.

Strelec

Angel Komunikacije vas danes vodi k lahkotnosti. Pri tem vas podprejo tudi energije zelene barve, da zbrano in sproščeno skomunicirate vse ter se tako rešite notranje napetosti kakor tudi napetosti v odnosih. Ostanite na distanci in naredite korak naprej v odnosih.

Kozorog

Angel Miru vas danes vabi k razmisleku. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve se boste notranje umirili in modro odreagirali na reakcije okolice. Tako boste začutili, kaj je pravzaprav tisto, kar vam prinese mir, a vas hkrati poživi, da dobite voljo in pogum za kreiranje življenja.

Vodnar

Angel Umika vas danes vabi, da si vzamete čas zase. Tako boste lažje razmislili o vsem, kar želite na novo izpeljati in podpora energij zlate barve vam bo dala optimizem in  moč, da vam ne nič težko narediiti. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas vodi skozi proces.

Ribi

Angel Novosti vam danes ponudi nove možnosti za napredovanje. Z njegovo pmočjo in podporo energij rdeče barve boste polni energije in elana, kar vas bo vodilo do konkretnih rezultatov. Odločite se samo, v katero smer želite aktivirati svojo energijo, da se dvignete na nov nivo sprejemanja življenja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot