Angelski dnevni horoskop za 18. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Svobode vam danes daje podporo in vam pomaga, da se izrazite in postavite sebe v ospredje. Izkoristite podporo, saj vam bo to dalo svobodo, moč in spoštovanje. Čas je, da se izpostavite in svoje znanje delite z drugimi.

Bik

Angel Zdravljenja vam bo pomagal, da začnete s fizičnimi aktivnosti in jih uvedete v svoj vsakdan. Vitalnost fizičnega telesa bo pregnala utrujenost in negativne misli, s tem boste dobili več energije, veselja in moči.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vam bo pomagal opustiti vso staro in vas podprl pri odprtosti za spremembe. Danes opazujte sebe in okolico, čustvene odzive kakor tudi miselne vzorce, ki se vam bodo ob tem pojavili in s podporo dnevnega Angela vse samo spustite in se odprite sedanjosti.

Rak

Angel Vztrajnosti vas vzpodbuja in vam pomaga, da sledite svojim ciljem, se ne pustite zmesti, saj vam bo vztrajnost prinesla pozitivne spremembe in osvoboditev. Če vam bo zmanjkalo vztrajnosti, ne pozabite na podporo in pomoč dnevnega Angela.

Lev

Angel Stabilnosti vam bo pomagal se soočiti s samim seboj, s svojim življenjem in z njegovo podporo se lahko danes odprete vsem sprememb v življenju na lahkoten način, če si boste le dovolili.

Devica

Angel Predaje vas v današnjem dnevu podpira, da vsa svoja čustva pokažete tako sebi kot drugim in ne pričakujete nič v zameno. To vam bo omogočilo sproščenost, lahkotnost in prostor za nove dobre energije.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Preboja vas podpre pri vsem, česar se boste lotili na iskren, ljubeč način in preko komunikacije bo vse lažje in hitreje steklo. Pokazale se bodo nove smernice za naprej in nič vam ne težko, samo sodelujte v sprejemanju podpore dnevnega Angela, ki vas aktivira v sledenju spremembam.

Škorpijon

Angel Iskrenosti vas danes vodi k iskreni, ljubeči komunikaciji, ki vas podpre v spremembah, ki si jih želite v svojem življenju na vseh področjih. Iskrenost se začne najprej pri sebi, šele nato ste lahko iskreni tudi do drugih. To vam bo dalo trdne temelje za boljše življenje.

Strelec

Angel Sproščenosti vas danes vodi k novemu načinu vašega delovanja. Včasih je koristno, da stvari spustite iz rok, iz nadzora in dovolite, da tudi razpadejo, če je potrebno. Mogoče bodo drugi reagirali odklonilno, vas gledali začudeno, a vaš dnevni Angel vas podpira in vam daje moč, da se sprostite.

Kozorog

Angel Zbranosti vas bo danes aktiviral v zbrano sodelovanje in soustvarjanje vsega česar se boste danes lotili. Naj vam lep dan in sproščenost v okolice ne umaknete od vašega fokusa. Podpora dnevnega Angela vas bo pri tem močno podprla in odprla za novo poglavje življenja.

Vodnar

Angel Moči vam bo dal zagon v vsem, kar ste do sedaj počeli in aktiviral pri vsem, kjer si želite sprememb, kar vas bremeni, jezi, utesnjuje. Ne dovolite, da vas pri tem motijo družinski člani in vztrajajte. Sedaj si krepite svojo notranjo moč in nima nobene veze z drugimi ljudmi.

Ribi

Angel Hvaležnosti vam daje podporo za opustitev starih miselnih vzorcev, ki ne koristijo ne vam ne drugim. Bodite hvaležni za vse, kar imate in se sprostite v družinskem krogu, kar vam bo prineslo vsem novo energijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.