Angelski dnevni horoskop za 18. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sprejemanja vas bo podrl, da boste lahko prisluhnili in se predali tistim ljudem, ki so za vas pomembni, ste ob njih srečni in vam dajejo podporo. To bo vzpodbudilo ostale, da se odmaknejo. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje narediti ta pomemben korak.

Bik

Angel Akcije vas danes podpre pri vseh spremembah glede vašega doma. Mogoče je to načrtovanje selitve ali pa svoj dom preuredite, da se vzpostavi nov nivo energij in domačnosti. Povabite vašega dnevnega Angela, da vam pri tem pomaga.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vam v današnjem dnevu pokaže, da je iskreno sodelovanje v vsem kar počnete tisto, ki prinese sprostitev in čarobnost v vaše življenje. Dovolite, da se spremembe zgodijo in naj vas vaš dnevni Angel pri tem vodi.

Rak

Angel Lahkotnosti vas bo usmeril, da se izognete staremu načinu delovanja, starim lekcijam, če si želite sprememb. Ne dovolite, da drugi na vas naložijo svoja bremena in svoje obveznosti, če vas vaš dnevni Angel vodi, da se bolj jasno in smiselno posvetite svojemu življenju.

Lev

Angel Notranjega Miru vas danes vodi v osvoboditev vsega, kar vam onemogoča svobodno, lepše življenje. Dan bo preprosto čudovit, če se boste posvetili sebi in s tem boste okrepili vašo življenjsko energijo.

Devica

Angel Priložnosti vas skozi današnji dan vzpodbuja, da se odprete za mnenja in nasvete drugih ter ne vztrajate trmasto pri svojem. Samo tako boste lahko dobili širši pogled na celotno situacijo. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo lažje to uspelo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Uspeha vas danes podpre pri kreativnosti in ustvarjalnosti, kjerkoli jo v tem trenutku potrebujete. Vaša pozitivna naravnanost in podpora vašega dnevnega Angela vam bosta skozi dan v pomoč, da si uredite vse tisto, kar ste do sedaj odlagali.

Škorpijon

Angel Odločnosti vam bo pomagal, da stvari pogledate širše in se ne zaletite v nove projekte samo zato, ker so vam bili ponujeni. Spoštujte sebe, svoj čas in denar ter si vzemite čas za razmislek. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Izražanja vas danes podpre pri iskreni in pravočasni komunikaciji. Izrazite se in s tem sprostite vse stare težke energije v odnosu z bližnjimi. Nestrpnost in zadrževanje čustev ter misli vas dela nemirne in vam povzroča stres. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se začnite izražati.

Kozorog

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah, da se začne življenje odvijati v pravo smer. Jasno se opredelite glede svojih ciljev in stopite iz cone udobja, saj so spremembe pred vašimi vrati. Naj vam pri tem pomaga vaš dnevni Angel, sodelujte z njim.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes vodi k sodelovanju in komuniciranju na način, da ste odprti za vse predloge in nasvete, ki jih boste skozi dan deležni od drugih ljudi. Ne delajte prehitrih zaključkov, samo sprejemajte. Dan za druženje in sodelovanje, kar vam bo okrepilo vašo samozavest in lažje se boste usmerili na pravo pot.

Ribi

Angel Ugodja vas vabi, da sprejmete vse darove življenja in se ne upirate. Odločite se za dobre spremembe in vsak dan živite optimalno. Sodelujte z ljudmi, sprejmite nove priložnosti in se odzovite na vsa povabila, da ponovno ozavestite, da je življenje lepo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot