Angelski dnevni horoskop za 18. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odgovornosti vas danes podpre, da prevzamete odgovornost zase in svoje cilje. Ne prelagajte jo na druge, saj ste vi glavni akter svojega življenja. Povežite se s svojim notranjim otrokom in lažje boste začutili svoje veselje, svoje želje, ki vas vodijo do boljšega življenja.

Bik

Angel Razumevanja vas danes podpre v odkrivanju samega sebe. Na ta način boste lažje spustili potrebo po nadzoru, se približali bližnjim in sproščenost vas bo vodila k hitri uresničitvi vaših želja. Sledite njegovi podpori skozi dan in dovolite, da se osvobodite starih navad.

Dvojčka

Angel Komunikacije vas danes podpre v iskrenosti v odnosih. S pogovorom boste lahko razrešili vse negotovosti, če boste poslušali tudi drugo stran. S tem se boste odprli novim energijam in odnosi se bodo okrepili. Naj se spremembe začnejo danes s podporo vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Ljubezni vam danes prinese harmonijo v vaše življenje. Z njegovo podporo se boste lahko sprostili in začutili pomembnost harmonije tako v sebi kot v vaših odnosih z bližnjimi. Večkrat na dan pomislite nanj in sproščeno zadihajte v nove energije, ki vas bodo vodile na nov nivo zavedanja.

Lev

Angel Priložnosti vas danes podpira, da se zavzamete zase. Izkoristite podporo ljudi, ki vas podpirajo pri vaših ciljih in s tem se boste odprli zanove priložnosti, ki vas čakajo. Dosegli boste lahko veliko, samo vztrajajte in sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Devica

Angel Upanja vas danes podpira pri opuščanju preteklosti. Uporabite svoje sposobnosti čutenja in realizacije ter moč vašega dnevnega Angela, da se vam odprejo optimalne možnosti za boljše življenje. Zaupajte v podporo vašega današnjega Angela, ki vas vodi k osvobajanju.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Iskrenosti vas bo danes aktiviral, da z njegovo podporo zaupate in sledite novi poslovni ideji ali priložnosti za kariero. Sledite svojemu instinktu in ne dovolite drugim, da vas vodijo in vplivajo na vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes podpre v opazovanju in raziskovanju vsega, kar se dogaja okoli vas. Zaupajte v svoje občutke in ne delajte prehitrih zaključkov ali odločitev, saj vas vaš dnevni Angel vodi k opazovanju lepote življenja.

Strelec

Angel Odločitev vam danes pomaga, da se sprostite in ugotovite, kaj je pomembno za vas, kam boste usmerili svoj čas in trud. Spustite nadzor in vsa vrata se vam bodo odprla. Tako boste lažje ugotovili, kam vas vodi vaše srce in to bo močno vplivalo na dvig vaše notranje moči.

Kozorog

Angel Srčnosti vas bo danes objel in pomagal, da sprejmete v svoje življenje vse tisto, kar vas osreči in dvigne nivo energije. S sproščenim način delovanja bodo k vam prišle nove priložnosti, novi ljudje, sprejmite jih in ničesar v naprej ne pričakujte. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi.

Vodnar

Angel Harmonije vas danes vodi k delovanju iz vašega notranjega miru, da se uskladite s svojimi čustvi. Na ta način si boste okrepili samozavest, odločnost in namen, da se življenje odvije skladno z vašimi načrti.

Ribi

Angel Podpore vas podpre pri novih idejah. Pripeljal vam bo ljudi, ki bodo ponudili pomoč, hvaležno hjo sprejmie in sodelujte z njimi. S hvaležnostjo boste privabili še več pozitivnih stvari, ki vam bodo pomagale do realizacije vaših zamisli. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se veselite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.