Angelski dnevni horoskop za 18. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL STRPNOSTI omogočijo, da si ne nakopljete večjih težav. Opazite svojo čustveno preobčutljivost in ne reagirajte na kritiko.

Bik

ANGEL SPROŠČENOSTI  vas odvrača od sitnobe in pretirane strogosti do sebe. Domači odnosi se lahko izboljšajo. Opazujte, pred čim se zares branite. 

Dvojčka

ANGEL AKCIJE ne popusti in nenehno boste v dinamiki, v odnosih, v delu. Nekaj časa še gre, računajte pa na kasnejši počitek in regeneracijo. 

Rak

ANGEL REŠITVE se ponuja, zato si ne kratite spanja in moči zaradi trenutne situacije. Kako splezat iz lastnih idej ali obljub? 

Lev

ANGEL DOBRE VOLJE odpira dobrim spremembam. Odpirajo se ideje in angeli vam pomagajo spoznat, kaj zares želite. Realizacija je samo vprašanje časa. 

Devica

ANGEL NOVOSTI  je tako hiter, da kontrole ne bo več mogoče držati. Najprej se pojavi malo panike, sreča v odnosih pa vam je všeč in se odprete vsemu novemu.  

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL FIZIČNEGA DOBREGA POČUTJA poskrbi, da ne pozabite poskrbeti zase. V vsem, česar se lotite, s srčno naravnanostjo uspete. 

Škorpijon

ANGEL MOČI  spodbudi akcijo, vseeno pa se izognite pretiravanju, da kasneje ne boste obžalovali. Delujte sproščeno, tako se vam željeno uresničuje. 

Strelec

ANGEL  SPROŠČENOSTI pomaga v krepitvi dobrega zdravja. Telo vam dobro služi in skozi komunikacijo vasm uspe rešiti dileme iz preteklosti in se odpreti dobrim spremembam.

Kozorog

ANGEL DOBREGA POČUTJA ki skozi vas deluje danes, je viden vsem okrog vas. En drugemu se boste čudili, v očeh drugih pa zaznate kako velika sprememba se dogaja v vas. 

Vodnar

ANGEL SPREMINJANJA v vas zbudi negotovost, ki je niste vajeni. Poglejte od kje spremembe prihajajo in kako sproščenost spremeni filozofijo življenja.

Ribi

ANGEL OPTIMIZMA  se počasi prikrade v vase življenje, ne boste pa prepričani, ali je to dobro, preteklost vas je tako utrudila, da se pačsi privajate na lahkotnejše življenje. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot