Angelski dnevni horoskop za 18. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zbranosti vam bo danes pomagal, da zaupate sebi in svoji intuiciji. Tako se boste aktivirali v smeri, ki vas odpre za nove dogodivščine na ljubezenskem področju. Naj vam spomini na preteklost ne odvrnejo od sreče in ljubezni. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Sprejemanja vas danes podpre v korakih naprej. Kjerkoli boste, boste deležni novosti, ne smilite se sebi, spremljajte situacije in spustite stara čustva. Ostanite v svojih dobrih energijah in nič vam ne bo težko.

Dvojčka

Angel Razumevanja vas danes podpre pri spremembah. Sledite sebi in lažje boste razumeli vse, kar se dogaja okoli vas. S tem boste pomagali tudi bližnjim, da se vzpostavi red in harmonija v družini. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Sproščanja vas danes vabi, da se predate dogodkom dneva. Uživali boste v druženju in tako sprostili vso napetost, ki vam je bremenila dobro počutje in odnose. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela, vam bo vse skupaj lažje.

Lev

Angel Vztrajnosti vas danes nagovarja, da mu sledite. Vaše potrebe postavite v ospredje in se osredotočite le nase. Pričakovanja drugih naj vas ne odmaknejo od vaših želja, zato vztrajno sledite sebi, da se vzpostavi nov nivo življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Devica

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da uredite vse nedokončane stvari. To vas bo sprostilo in vam prineslo mir ter občutek varnosti. Lažje se boste osredotočili le na tisto, kar si želite in uspešno izpeljali vse stvari, ne glede na to, kaj pravijo drugi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vas danes podpre pri spremembah. Vaša sposobnost prilagajanja vam bo danes v pomoč, da ugotovite, kdo vam krade čas, energijo in strast do življenja. To vam bo prineslo spoznanja o sebi in drugih in lažje boste naredili potrebne spremembe, da se stvari začnejo premikati naprej.

Škorpijon

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Na ta način se boste lažje globinsko sprostili in okrepili tudi fizično telo. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste začutili, kje potrebujete spremembe, da se stare energije nadomestijo z novimi.

Strelec

Angel Spoznanja vam danes pomaga, da aktivno sodelujete v vsem. Na ta način boste ugotovili, koliko daril vam prinaša življenje. Bodite sami sebi vzgled in se odprite za obilje dobrega. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte z njim.

Kozorog

Angel Sodelovanja vas bo vodil skozi današnji dan. Ne umikajte se v svoj sanjski svet, zadihajte v nove enegrije in sprejmite pomoč drugih, da se vam odprejo nove možnosti in nove poti za uspeh. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes podpre, da se jasno izrazite. Na ta način boste vzpostavili razumevanje in harmonijo v odnosih, kar bo okrepilo tudi vašo notranjo moč in zaupanje vase. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in uživajte v izražanju samega sebe.

Ribi

Angel Premikov vam bo danes pomagal v sproščenem načinu dojemanja samega sebe. Ugotoviti morate samo, koliko dobrega ste že naredili, kar vam bo povečalo voljo in dalo pogum za naprej. Osvobodite se omejitev in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.