Angelski dnevni horoskop za 18. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ČUTNOSTI vas poveže s simpatijo ali partnerjem. Ne zgovarjajte se na vročino, če boste omamljeni, pustite dobri volji, da naredi svoje. 

Bik

ANGEL SREČE vas pripravi na ravno prave dogodivščine, ničesar vam ne bo preveč. Poglejte, kako s tem presenetite prijatelje, in nihče vam ne bo niti oporekal. 

Dvojčka

ANGEL VZTRAJNOSTI vam pomaga razčistiti nastalo situacijo. Pobegniti ne boste imeli kam, zato si je najbolje narediti red v čustvih. 

Rak

ANGEL PRETIRAVANJA vam nakoplje reakcije okolice – poskusite se mu izogniti ali pa takoj razčistiti, kaj ste zares želeli. Še vedno mislite da vase misli in besede nimajo moči?

Lev

ANGEL MOČI drži pravo usmerjenost in v odločitvah boste vztrajali z njegovo pomočjo. Od ljudi, ki jih ne marate, se mirno odmaknite. 

Devica

ANGEL STRASTI  bo obšel vašo željo po pogovorih in sodelovanju – strasten objem bo začudil tudi vas, vas sprostil, da boste sledili neponovljivim energijam. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL JASNIH CILJEV vas sprosti. Realnost in dosegljivost ciljev vam daje lahkotnost v lotevanju in dogovarjanju. Kot vedno, prijatelji vas podpirajo. 

Škorpijon

ANGEL STRASTI odpre stare poti. Vas moč in potreba po obvladovanju situacije spet premamita? Z iskrenostjo boste ohranili naklonjenost tistih, ki vas podpirajo. 

Strelec

ANGEL REALNOSTI pokaže situacijo v drugi  perspektivi – videi boste kaj si zares želite in pridobili podporo ženske osebe. Že imate ideje za spremembo?

Kozorog

ANGEL KONKRETNIH DEJANJ obeta spremembe, saj brez akcije ne boste ničesar premaknili. Saj si ne želite ostati samo pri sanjarjenju, kajne? 

Vodnar

ANGEL SPROŠČENOSTI bo pomagal, da se zaradi naloženega dela ne boste jezili na druge, ampak lahkotno in z novim redom opravili obveznosti. 

Ribi

ANGEL VZTRAJNOSTI vodi do dobrih rezultatov. Spremembe ne bodo trenutne a boste z lahkoto delovali na dolgi rok. Zadovoljni? Seveda ste. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot