Angelski dnevni horoskop za 18. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Druženja vas danes vabi k sodelovanju z drugimi. Na ta način boste lažje opustili stara čustva in spoznali nove ljudi, ki vam bodo v prihodnosti v pomoč pri uresničitvi vaših želja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Veselja vam bo danes v pomoč, da začutite svojo strast in veselje. Tako boste v svojo bližino privabili tudi druge, kar vam bo pomagalo pri dobrem počutju in prineslo dolgoročne spremembe in nove optimalne poti. Sprostite se in sprejmite podporo.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas bo vodil skozi današnji dan, da z iskrenostjo uredite vse tisto, za kar ste si do sedaj prizadevali. Zadihajte v nove energije, ki vam bodo dale moč in voljo, da vnesete v življenje več stabilnosti in harmonije.

Rak

Angel Odnosov vam bo skozi današnji dan pomagal, da se sprostite in uredite vaše odnose. Odzivnost in samozavest bosta okrepila vašo notranjo moč in strast do življenja, pazite le, da se ne zapletete v prepire. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Lev

Angel Fokusa vam do danes dal podporo pri poslovnih idejah in odločitvah. Ne dovolite, da vas drugi odmaknejo od vaših potreb in ciljev, ohranite fokus na sebi in ne reagirajte. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela, boste lažje sledili sebi in svoji začrtani poti.   

Devica

Angel Razumevanja vam bo pomagal, da se osvobodite starih vzorcev in navad. Ne zapirajte se vase, ampak raje sodelujte z drugimi, da ugotovite, kje potrebujete spremembe, da sproščeno zadihate in se predate novim energijam.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas bo vodil skozi današnji dan. Ne boste si mogli pomagati, da ne bi sodelovali in sledili njegovi energiji, kar vas bo notranje osvobodilo in razbremenilo, osrečilo vas in druge. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in mu sledite.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes vzpodbuja, da spustite star način delovanja, ki vas ovira pri dobrem počutju in dobrih poslovnih odnosih. Z njegovo pomočjo boste lažje prišli do rešitev, kako reagirati drugače, da se življenje začne odvijati v pravo smer.

Strelec

Angel Izražanja vam danes pomaga v načinu sproščenega, iskrenega izražanja svojih čustev. Na ta način boste sprostili energije v odnosih in k sebi pritegnili ljudi, ki vam veliko pomenijo. Ne skrivajte se, sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se izrazite.   

Kozorog

Angel Odgovornosti vam bo danes pomagal, da prevzamete odgovornost zase. Ugotoviti morate samo, kako odpreti srce sebi in drugim, da lažje pridete so cilja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo kazal pot, kako do boljšega življenja in novih začetkov.

Vodnar

Angel Miru vas bo danes objel in vam pomagal, da sledite svojemu notranjemu miru. Tako se boste globinsko sprostili in umirili svoje misli, da se lažje osredotočite na vsa področja življenja. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno, dnevno pokličete in prosite za podporo.

Ribi

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da uredite, kar vas bremeni že nekaj časa. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje pogledali na stvari drugače, pri tem pa upoštevajte tudi nasvete drugih, ki vam bodo pomagali na poti do realizacije ciljev. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.