Angelski dnevni horoskop za 18. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vam danes pomaga v sodelovanju z domačimi. Ugotoviti morate samo, kaj je za vas v tem trenutku najbolj pomembno in to tudi izraziti. Sprememba se začne najprej v vas in šele nato v okolici. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Bik

Angel Srčnosti vas danes podpre v sproščenosti. Pokazal vam bo, da lahko z njegovo močjo dosežete vse, tudi pritegnete dobre poslovne priložnosti. Začutite njegovo moč in svojo prilagodljivost, da se vam odprejo poti, ki vas bodo osrečile in okrepile materialno stanje.

Dvojčka

Angel Svobode vas vodi skozi današnji dan k osvobajanju starih navad in vzorcev. Postavite se zase in z ljubeznijo do sebe boste lažje spremenili način čustvovanja in sodelovanja z drugimi, da se ne zapletate v njihove spletke, kar vas bo osvobodilo in notranje okrepilo.  

Rak

Angel Lahkotnosti vas danes vodi v zaupanju sebi. Imate vso podporo bližnjih, da se sprostite in ste točno to, kar ste, saj vam le to prinese več življenjske energije in uspeha v javnosti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Lev

Angel Optimizma vas danes podpre v načinu sprejemanja sebe. Z njegovo pomočjo boste lažje začutili svoje potrebe in strast po spremembah in se aktivno lotili vsega, da čimprej pridete do željenih ciljev.  S tem boste privabili tudi druge, da vam sledijo in vas pri tem podprejo.

Devica

Angel Komunikacije vas danes podpre v sproščenem sodelovanju. Dovolite si sproščenosti in predanosti v pogovorih, kar bo prineslo val novih energij in vam odprlo nova vrata na poslovnem področju. Tako boste ohranili notranji mir in zadovoljstvo in vse vam bo lažje steklo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas danes vabi, da se sprostite in odprete srce svojemu partnerju ali simpatiji. Dovolite si sprejeti vso pozornost in sanjati, kar bo pozitivno vplivalo na vaše počutje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste blesteli v današnjem dnevu.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah, da uredite vaše materialno stanje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli pomembne odločitve, naredili potrebne načrte in okrepili temelje za boljšo prihodnost.

Strelec

Angel Odločanja vam danes pomaga sprejeti določene odločitve. Zaupajte vase in svojo notranjo moč ter pozorno spremljajte vse, kar se dogaja okoli vas. Tako boste lažje naredite stvari na novo, kar se vam bo dolgoročno obrestovalo. Zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Odgovornosti vas danes podpre v sprejemanju odgovornosti zase in svoje odločitve. Z njegovo podporo boste ugotovili, kje so potrebne spremembe in kaj vam prinese več obilja. Zadihajte v nove energije in se postavite zase in si stako izboljšate vaše materialno stanje.

Vodnar

Angel Vztrajnosti vas danes vodi, da dokončate začeto. S tem boste pridobili na zaupanju in okrepili sodelovanje z drugimi, kar bo vodilo k uresničevanju vaših ciljev na poslovnem področju. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Ribi

Angel Sprejemanja vas bo podprl pri sprejemanju novega načina življenja. Z njegovo pomočjo boste prišli do novih spoznanj in izkušenj, kar vas bo podprlo za vse novo in drugačno. S tem boste prišli do svoje prave energije in notranje moči, kar bodo opazili tudi drugi in vas pri tem podprli.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.