Angelski dnevni horoskop za 18. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL VZTRAJNOSTI pomaga doseči vse česar se danes lotite in je v vaši smeri. Če potrebujete pri tem pomoč drugih, ne oklevajte ampak pravočasno izrazite željo.

Bik

ANGEL ŽIVLJENJA želi pokazat da so spremembe lahko pozitivne in ste jih še kako vredni. Poglejte, če je čas, da opustite star sistem, v katerem sedaj živite in delate.

Dvojčka

ANGEL PREVIDNOSTI vam pomaga prepoznati kvalitete ljudi – kateri vam zares lahko pomagajo in kaj znajo narediti. Prisluhnite, da vam ne bodo težave zrasle čez glavo.

Rak

ANGEL HREPENENJA vas ne podpre v realnosti življenja ampak v iluzijah. Zakaj si želite ostajati v zadušljivi zaskrbljenosti? A ni že čas da to opustite?

Lev

ANGEL SPROSTITVE vam okrepi stik s sabo in zaznavanje smisla življenja. V življenju ste vi tisti, ki izbirate. Ali je čas tudi za ljubezenske spremembe?

Devica

ANGEL SPROSTITVE komaj vidi skozi vašo trmo in dokazovanje drugim, da imate vi prav. MU bo uspelo premagati vašo vztrajnost ali se boste iztrošili do konca?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL MEHKOBE in ljubezni izzove spremembe v domu, ki pa jih ne morete uveljaviti na silo. Naredite kar lahko, pomagajte po svojih močeh, pustite pa da stvari tečejo mehko.

Škorpijon

ANGEL ZADOVOLJSTVA vam pomaga na poti uspeha – k vam pritegne prave energije in ljudi, da vzpostavite nov in uspešen sistem. Vztrajajte.

Strelec

ANGEL ZALJUBLJENOSTI VISI je v bližini. Če ga pustite še bližje, boste odgnali ostale simpatije – poskusite s prijetnim pogovorom in druženjem sprostiti situacijo.

Kozorog

ANGEL POMOČI je na poti, samo priznajte, da jo potrebujete. Čakanje težave zgolj povečuje, pomoč pa v vas zbudi upanje da se vse da in se stvari postavijo na pravo mesto.

Vodnar

ANGEL SPREMEMB je tokrat na vaši strani in zelo hitro deluje na vse – odzovite se na dogajanje v okolici, sprejmite povabila in uživajte v umirjenih odnosih brez vmešavanje v druge.

Ribi

ANGEL SANJARJENJA vam zgolj daje podobe dobrega življenja, vam pa je že jasno, da se “brez muje še čevelj ne obuje”. Zato ne dovolite, da ostane le pri sanjah in idejah ampak se lotite konkretnih stvari.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot