Angelski dnevni horoskop za 19. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Razumevanja vas danes vodi k lahkotnosti. Zdravilne energije roza barve vas bodo objele in skozi nežnost v čutenje sebe in drugih, boste ostali osredotočeni na pozitivno razmišljanje in spremljanje vsega okoli vas. To vam bo prineslo novo razumevanje lepote življenja.

Bik

Angel Izražanja vas bo vodil skozi dnaašnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij modre barve boste lažje skomunicirali vse, kar vas teži in se si tako postavili nove temelje v odnosu do samega sebe kot tudi drugih. Zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela, da vam pokeže pravo pot.

Dvojčka

Angel Akcije vam bo danes dal zagon. Kvaliteta energij oranžne barve bo v vas vzpodbudila strast po novem in polni energije boste korak za korakom bližnje uresničitvi svojih ciljev. Sprejmite podporo in bodite kreativni.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij srebrne barve, ki vas bodo osvežile, boste lažje bolj usmerjeno sledili dogajanju dneva, kar vam do prineslo nova spoznanja in rešitve glede vašega materialnega stanja.

Lev

Angel Vesalja vas bo danes objel in žarki marelične barve vam bodo okrepili občutek topline in ugodja, kar bo pozitivno vplivalo na vaše počutje kakor tudi na vse v vaši bližini. S podporo vašega dnevnega Angela boste ta dan preživeli osvobajajoče.

Devica

Angel Odgovornosti vam danes daje podporo, da sledite sebi. S podporo energij indigo barve se boste prenehali ozirati na druge in se osredotočili na tisto, kar želite. Začutite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo usmerjal skozi dan.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Intuicije bo danes z vami in zdravilne energije vijolične barve vam bodo prinesle mir, kar vam bo pomagalo vzdrževati red, rutino  in poslušati sebe. Naj vas vaši bližnji ne odmaknejo od načrtov, sedaj je čas, da zaupate sebi in tako sprejmete vsa spoznanja, ki vas bodo vodila do novega načina življenja. 

Škorpijon

Angel Pričakovanja vas danes vodi v sproščenost. Na ta način in s podporo energij zelene barve boste ohranili notranji stik in s tem okrepili samozavest, kar vam bo pomagalo, da se boste lažje znašli in odreagirali v aktivnostih dneva. To vam bo prineslo več harmonije.

Strelec

Angel Zaključka vas danes podpre, da zaključite določene stvari. S sprejemanjem energij zlate barve boste lažje spustili skrbi, kar vam prineslo večjo moč realizacije vaših želja in vas osvobodilo starega načina delovanja. 

Kozorog

Angel Iskrenosti vam bo danes pomagal v odnosih. Kvaliteta energij turkizne barve vas bo osvežila, da jasno začutite sebe, svoje potrebe, se sprejmete in izrazite. Sprejmite podporo, da se pomirite s seboj in vnesete v odnose nove energije iskrenosti, ljubezni in sprejetosti. 

Vodnar

Angel Novih začetkov vam bo danes prinesel svobodo in lahkotnost. S podporo energij rumene barve vas bo težko ustaviti in ritem narave vam bo pomagal, da vzpostavite nove rituale in se odločite za novosti. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal pri sprejemanju novih energij.

Ribi

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da spustite vse, kar vas bremeni. Zadihajte v energije bele barve, ki vam prinesejo nežnost, svežino, da se lažje predate dogajanju dneva in s tem osvežite svoje telo, čustva in um. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.