Angelski dnevni horoskop za 19. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da aktivno sodelujete v vseh aktivnostih dneva. Z  njegovo pomočjo in podporo mavričnih barv se boste lažje sprostili, se iskreno spregovorili o vseh težavam in dvomih ter začeli sodelovati na način, ki bo sprejemljiv tako za vas kot druge.

Bik

Angel Miru vam danes pomaga, da se osredotočite nase. Zdravilne energije oranžne barve vam bodo pomagale v čutenje sebe in v ohranjanju notranjega miru. Tako boste lažje spustili vso težo preteklosti in razbremenili tudi vaše fizično telo, da se se lažje regenerira.

Dvojčka

Angel Akcije vas bo danes vodil k spremembam in s podporo energij zelene barve boste z lahkoto sodelovali, če se boste le aktivno lotili vsega, kar vas veseli in s tem dali možnost, da to storijo tudi drugi. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Sprejemanja vas vodi skozi današnji dan. Bodite strpni in nežni do sebe in dovolite, da vas energije svetlo modre barve vodijo pri jasnem kreiranju življenja. Tako se boste lažje spopadli z starimi neizraženimi čustvi in napredovali osebno kot tudi poslovno in se odprli za spremembe.

Lev

Angel Reda vam v današnjem dnevu pokaže, kako do boljše organizacije. Tako boste lažje postavili meje sebi in drugim, opravili tekoče delo in imeli dovolj prostega časa za svoje aktivnosti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in podporo energij indigo barve, da spoznate svojo pravo globino in se začne življenje odvijati v smer, ki si jo želite.

Devica

Angel  Komunikacije vas danes vodi k aktiviranju vaših rešitev skozi iskrenost. Naj vas pri tem podpre roza barva, ki vam bo pomagala, da bodo odnosi z bližnjimi bolj harmonični, da se boste lažje pogovorili in skupaj naredili načrte za prihodnost in skupne projekte. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte in se dogovorite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Samozavesti vas vodi skozi današnji dan, da z njegovo pomočjo in podporo energij rumene barve, ki vam bo okrepila notranjo moč in voljo, boste lažje in hitreje naredili vse, kar ste načrtovali, pri tem pa se naučili, kdaj in kako pomembno je vztrajati.   

Škorpijon

Angel Pozornosti vas bo danes vodil in usmerjal k novemu načinu razmišljanja in delovanja v odnosih. Sprejmite podporo energij vijolične barve, ki vam prinesejo potrebno svežino, da se lažje odprete mnenjem in idejam drugih. Sprostite se in in sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pomagal skozi proces.

Strelec

Angel Lahkotnosti vas danes podpre pri spremembah. S podporo energij oranžne barve boste lažje zadihali, začutili veselje in sprejeli odločitve, ki vam bodo pomagale opustiti stare vzorce neprilagajanja. Čas je, da začutite tisto pravo strast do vsega, kar počnete in se usmerite na pravo pot do sprememb.

Kozorog

Angel Sproščenosti vas danes vodi k sproščenemu načinu življenja. Tako boste lažje spustili stare energije nesamozavesti in dovolite, da vas energije zlate barve ovijejo, se sprostite in preprosto začnete uživati v stvareh, kar vam bo prinesle novo, svežo energijo.

Vodnar

Angel Vztrajnosti vas danes vzpodbuja, da se osredotočite nase in pričnete postopoma spreminjati stvari, da se postavijo novi temelji. S podporo energij srebrne barve boste lažje razumeli sebe in z vztrajnostjo se bodo stvari obrnile v pozitivno smer. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte.

Ribi

Angel Podpore vam danes daje podporo pri uresničevanju svojih želja. Energije magente barve vas spodbudijo, da spustite vso težo okolice in si dovolite sanjati. Tako se vam bodo odprle nove možnosti in nove poti za pozitvine spremembe. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.